Good Morning Veronica 2020-2023

Tips:

Το Good Morning, Verônica είναι μια βραζιλιάνικη τηλεοπτική σειρά συνεχούς ροής που έκανε πρεμιέρα την 1η Οκτωβρίου 2020 στο Netflix και διασκευάστηκε από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Raphael Montes. Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Montes μαζί με την Ilana Casoy με το ψευδώνυμο Andrea Killmore, και σκηνοθετείται από τον José Henrique Fonseca. Πρωταγωνιστούν οι Tainá Müller, Eduardo Moscovis και Camila Morgado, Elisa Volpatto, Silvio Guindane, César Mello και Adriano Garib.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 14

Story:

Η σειρά ακολουθεί την ιστορία της Veronica Torres, μιας παντρεμένης αστυνομικού με δύο παιδιά. Η ρουτίνα της διακόπτεται όταν γίνεται μάρτυρας της συγκλονιστικής αυτοκτονίας μιας νεαρής γυναίκας την ίδια εβδομάδα που δέχεται μια ανώνυμη κλήση από μια γυναίκα που ζητά απεγνωσμένα βοήθεια.


Good Morning Veronica 2020-2023

Η σειρά ξεκινά με μια ερασιτεχνική σκηνή στο αστυνομικό τμήμα και με παιδιάστικους διαλόγους και απαράδεκτες ερμηνείες. Το σενάριο είναι αρκετά καλό και η σκηνοθεσία απλή και φθηνή δίχως να μπορεί να περάσει το σασπένς στον θεατή. Στο 6ο επεισόδιο η μοναδική σκηνή δράσης είναι πραγματικά παιδιάστικη. Έχει μια χροιά από βραζιλιάνικη σαπουνόπερα. Στην ουσία η σειρά είναι μια καταγγελία για την κακοποίηση των γυναικών. Αν υποθέσω ότι είναι κάτι σαν ντοκιμαντέρ-σειρά, τότε θα πω: good night Veronica.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Good_Morning,_Ver%C3%B4nica
Good Morning Veronica 2020-2023 Good Morning Veronica 2020-2023