Goliath 2016-2021

Tips:

Το Goliath είναι μια αμερικανική νομική δραματική τηλεοπτική σειρά από τα Amazon Studios. Πρωταγωνιστούν οι Billy Bob Thornton, William Hurt, Maria Bello, Olivia Thirlby, Nina Arianda, Molly Parker, Tania Raymonde, Sarah Wynter και Britain Dalton. Στην 2η σεζόν οι Ana de la Reguera, Matthew Del Negro, Morris Chestnut και Mark Duplass. Στην 3η σεζόν οι Dennis Quaid, Amy Brenneman, Beau Bridges, Shamier Anderson, Graham Greene και Julia Jones. Στην 3η σεζόν οι J. K. Simmons, Jena Malone, Lenora Crichlow, Brandon Scott, Geoffrey Arend, Bruce Dern, Robert Patrick και Elias Koteas.
No. of Seasons 4
No. of Episodes 32

Story:

Ο Γολιάθ ακολουθεί έναν αδικημένο δικηγόρο (Θόρντον) καθώς αναζητά τη λύτρωση. Η ζωή του όλη, εξαρτάται από την απονομή δικαιοσύνης σε ένα νομικό σύστημα όπου η αλήθεια έχει γίνει εμπόρευμα και η ζυγαριά της δικαιοσύνης δεν ήταν ποτέ πιο βαριά προς τους πλούσιους και ισχυρούς.


Goliath 2016-2021

Για να απολαύσεις τον Billy Bob Thornton και την αγαπημένη Maria Bello. Πολύ καλές ερμηνείες, καλό σενάριο, πλοκή (με λίγο Barfly) που με κράτησε.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Goliath_(TV_series)
Goliath 2016-2021 Goliath 2016-2021