Glitch Australian 2015-2019

Tips:

Το Glitch είναι μια αυστραλιανή υπερφυσική δραματική τηλεοπτική σειρά που αναπτύχθηκε από τον Tony Ayres και τη Louise Fox. Σκηνοθεσία από την Emma Freeman και τον Tony Krawitz. Πρωταγωνιστούν οι Patrick Brammall, Genevieve O'Reilly, Emma Booth, Emily Barclay, Ned Dennehy, Sean Keenan, Hannah Monson και Aaron L. McGrath.
No. of Seasons 3
No. of Episodes 18

Story:

Διαδραματίζεται στη φανταστική επαρχιακή πόλη Yoorana της Βικτώριας και ακολουθεί επτά ανθρώπους που επιστρέφουν από τους νεκρούς με τέλεια υγεία αλλά χωρίς μνήμη. Κανείς στην πόλη δεν ξέρει γιατί οι νεκροί επέστρεψαν.


Glitch Australian 2015-2019

Από Αυστραλία μεταφυσικό. Το σενάριο είναι απλό. 7 άτομα βγαίνουν από τους τάφους τους για να εξιχνιάσουν τη δολοφονία τους. Στη πορεία άλλα 4 άτομα ανασταίνονται για να σκοτώσουν τα άλλα 7 άτομα και να διορθώσουν το λάθος που λέγεται επιστήμη. Χαλαρή ροή μέχρι που η πεθαμένη πρώην του αστυνομικού, ανακάλυψε ότι παντρεύτηκε την φίλη της και περιμένει παιδί. Από το 3ο επεισόδιο χάθηκε το σασπένς και άρχισε το Οικογενειακές Υποθέσεις αλά Αυστραλία. Όλες οι ερμηνείες είναι κρύες και αδιάφορες. Η πλοκή είναι αυστραλέζικη με καθόλου δράση. Μετά το 5ο επεισόδιο ξέρω τη συνέχεια. Τελικά ήταν πολύ απλοϊκή η επιστημονική εξήγηση και πολλά τα κενά στο σενάριο και την πλοκή.
Πραγματικά το 6ο επεισόδιο (και τελευταίο) της 2ης σεζόν ήταν το πιο χαζό. Στη 3η σεζόν το μπέρδεμα φέρνει ύπνο βαθύ. Το μόνο που μένει είναι η κοινωνική πλευρά που είναι μονόπλευρη και αδιάφορη.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Glitch_(Australian_TV_series)

Διάβασε και για την σειρά:
Glitch South Korean 2022
Other Glitch Films Glitch!, a 1988 film by Nico Mastorakis
The Glitch (2008), a short film
Other Glitch Television "Glitch" (The Outer Limits), a 2000 episode of The Outer Limits
Glitch (Australian TV series), a 2015 Australian television drama series
"The Glitch", a season 12 episode of Midsomer Murders
Glitch (South Korean TV series), a 2022 television series
Glitch Australian 2015-2019 Glitch Australian 2015-2019