Giri Haji - Duty Shame 2019

Tips:

Το Giri/Haji (Japanese: 義理/恥, 'Duty/Shame') είναι μια βρετανική αστυνομική δραματική τηλεοπτική σειρά. Η σειρά δημιουργήθηκε και γράφτηκε από τον Joe Barton, και περιλαμβάνει ένα διεθνές cast συμπεριλαμβανομένων των Takehiro Hira, Kelly Macdonald, Yōsuke Kubozuka, Will Sharpe, Masahiro Motoki, Justin Long, Anna Sawai και Charlie Creed-Miles.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 8

Story:

Ο Kenzo Mori (Takehiro Hira), ένας ντετέκτιβ από το Τόκιο, ταξιδεύει στο Λονδίνο αναζητώντας τον αδερφό του, Yuto (Yōsuke Kubozuka), ο οποίος προηγουμένως εικαζόταν ότι ήταν νεκρός. Ο Γιούτο έχει κατηγορηθεί για τη δολοφονία του ανιψιού ενός μέλους της Γιακούζα, που απειλεί να ξεκινήσει πόλεμο συμμοριών στο Τόκιο. Καθώς ο Kenzo προσπαθεί να περιηγηθεί στην άγνωστη περιοχή του Λονδίνου για να ανακαλύψει αν ο αδελφός του είναι ζωντανός και ένοχος, γνωρίζεται με την DC Sarah Weitzmann (Kelly Macdonald) της Μητροπολιτικής Αστυνομίας και τον Rodney Yamaguchi (Will Sharpe), έναν νεαρό μισό Ιάπωνα. - Βρετανό εργάτη του σεξ. Ενώ αναζητά τον Yuto στο Λονδίνο, ο Kenzo πρέπει επίσης να υποστηρίξει την οικογένειά του στο Τόκιο. Η έρευνα του Kenzo τον φέρνει σε επαφή με επικίνδυνα στοιχεία του εγκληματικού υπόκοσμου του Λονδίνου.


Giri Haji - Duty Shame 2019

Βρετανικό BBCάτο με Ιαπωνική γιακούζα στο Λονδίνο. Καλός ο συνδιασμός αλλά περδεμένο σενάριο, με αδιάφορο καστ και μέτριες ερμηνείες. Μένει η καλή σκηνοθεσία και η δράση που όμως δεν φτάνει στην κορύφωση. Μια μέτρια περιπέτεια με λίγη δράση, για μια θέαση.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Giri/Haji
Giri Haji - Duty Shame 2019