Future Man 2017-2020

Tips:

Το Future Man είναι μια αμερικανική κωμική τηλεοπτική σειρά που δημιουργήθηκε από τους Howard Overman, Kyle Hunter και Ariel Shaffir που έκανε πρεμιέρα στις 14 Νοεμβρίου 2017 στο Hulu. Παραγωγή από τους Seth Rogen και Evan Goldberg. Η σειρά ακολουθεί έναν ανεπαρκή θυρωρό που καλείται να σώσει τον κόσμο. Πρωταγωνιστούν οι Josh Hutcherson, Eliza Coupe, Derek Wilson, Ed Begley Jr., Glenne Headly, Seth Rogen, Haley Joel Osment, Britt Lower, Paul Scheer, Awkwafina (Nora Lum), Katherine LaNasa, Artemis Pebdani, Rati Gupta, Kimberly Hébert Gregory, Charlie McDermott και Carolyn Hennesy.
No. of Seasons 3
No. of Episodes 34

Story:

Ένας θυρωρός, ο Josh Futturman, ολοκληρώνει με επιτυχία το αγαπημένο του βιντεοπαιχνίδι (που θεωρήθηκε ασυναγώνιστο), το Biotic Wars, όταν ξαφνικά οι δύο βασικοί χαρακτήρες του παιχνιδιού, ο Τίγρης και ο Λύκος, εμφανίζονται και στρατολογούν τον Τζος για να σώσει τον κόσμο από τους πραγματικούς Biotic Wars. Ο Τζος και οι σύντροφοί του ταξιδεύουν στο χρόνο για να αλλάξουν το μέλλον. Ένα βράδυ, μετά από αμέτρητες ανεπιτυχείς προσπάθειες, ο Τζος κερδίζει το τελικό επίπεδο του παιχνιδιού και χαρακτηρίζεται ως σωτήρας εντός του παιχνιδιού. Ενώ αυνανίζονταν με έναν χαρακτήρα του παιχνιδιού γνωστό ως "Tiger", τόσο ο Tiger όσο και ένας άλλος χαρακτήρας "Wolf" προσγειώνονται στο δωμάτιό του. Εξηγούν στον Τζος ότι το Biotic Wars χρησιμοποιήθηκε για να στρατολογήσει τον πιθανό σωτήρα τους και μετά από μια περίοδο δυσπιστίας, ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο στο 1969, όπου ο Τζος συναντά νεότερες εκδοχές της οικογένειάς του. Σύντομα τσακώνονται με μια ομάδα μηχανόβιων και μετά κλέβουν τα ρούχα τους για να ενωθούν με το περιβάλλον τους. Η ομάδα οδηγεί τις μοτοσυκλέτες που έκλεψαν σε ένα βενζινάδικο, όπου ο Wolf σπάει τα δάχτυλα ενός υπαλλήλου και ο Tiger απειλεί μια μητέρα με το βρέφος της. Σύντομα, ένας πυροβολισμός από τον Τζος κάνει ένα αστυνομικό αυτοκίνητο να φτάσει και να ανατιναχτεί, σκοτώνοντας έναν αστυνομικό.


Future Man 2017-2020

Ο Josh Hutcherson κατάφερε να ξεχωρίσει και να κρατηθεί στο ύψος του απέναντι από τον οδοστρωτήρα που λεγόταν Jennifer Lawrence στις μέρες των Hunger Games (2011-2015) και από τον Brendan Fraser στο Journey to the Center of the Earth (2008) και από τον Dwayne Johnson στο Journey 2: The Mysterious Island (2012). Το Future Man είναι μια κωμωδία για έναν επιστάτη που πρέπει να σώσει την ανθρωπότητα από την καταστροφή, με τη δύναμη του ταξιδιού στον χρόνο. Κλασικό παραμυθάκι, με όλα τα στοιχεία μιας αμερικάνικης περιπέτειας, στον φανταστικό κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών και της νεανικής φρεσκάδας.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Future_Man_(TV_series)
Future Man 2017-2020 Future Man 2017-2020