Fugitiva - Fugitive 2018

Tips:

Το Fugitiva είναι μια ισπανική τηλεοπτική σειρά που δημιουργήθηκε από τον Joaquín Oristrell και παρήχθη από την Ganga TV για μετάδοση στο La 1. Πρωταγωνιστούν οι Paz Vega, Julio Bracho, Pedro Mari Sánchez, José Manuel Poga, Roberto Álamo, Arantza Ruiz, Luisa Rubino, Iván Pellicer, Charo López, Lander Otaola, Mari Sánchez, Odiseo Bichir και Mercedes Sampietro.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 9

Story:

Το έγκλημα πάθους είναι ο κεντρικός άξονας που θα ακολουθήσει η Μάγδα, μια ελκυστική γυναίκα που προκαλεί ζήλια στους γύρω της και κάνει μια ειδυλλιακή ζωή με τον σύζυγό της Αλεχάντρο και τα τρία τους παιδιά στο Μεξικό. Όμως ο κόσμος της Μάγδας θα καταρρεύσει και θα πρέπει να αφήσει τα πάντα πίσω της σαν αληθινή δραπέτης, δημιουργώντας μια εφευρεμένη ζωή για τον εαυτό της και όλη την οικογένειά της. Η ιστορία, με εννέα κεφάλαια 60 λεπτών, διαδραματίζεται σε 9 ώρες.


Fugitiva - Fugitive 2018

Ισπανικό με γυρίσματα στο Μεξικό. Είναι εντελώς γελοίο. Μου θυμίζει Ιταλική φαρσοκωμωδία με τον Μπόμπο. Σενάριο τετριμμένο, ερμηνείες της πλάκας, σκηνοθεσία και μοντάζ από την ΑχΒαχΦιλμ. Απαράδεκτοι Σκαμπρόνες του 2018.



More Info -- https://es.wikipedia.org/wiki/Fugitiva
Fugitiva - Fugitive 2018