Flash Gordon 2007 Series

Tips:

Το Flash Gordon είναι μια βραχύβια τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας που έκανε το ντεμπούτο της στο Sci-Fi στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 10 Αυγούστου 2007 και συνέχισε να προβάλλει νέα επεισόδια έως τις 8 Φεβρουαρίου 2008. Έχει επίσης εμφανιστεί στη βρετανική/Ιρλανδική παραλλαγή του Sci- Fi and Space στον Καναδά. Η σειρά αναπτύχθηκε από τον Peter Hume, ο οποίος υπηρέτησε ως εκτελεστικός παραγωγός / show runner και έγραψε το πρώτο και το τελευταίο επεισόδιο, μεταξύ άλλων. Πρωταγωνιστούν οι Eric Johnson, Gina Holden, Karen Cliche, Jody Racicot, John Ralston, Anna van Hooft, Jonathan Lloyd Walker, Panou, Ty Olsson, Jody Thompson και Steve Bacic.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 21

Story:

Η σειρά βασίστηκε στο ομώνυμο κόμικ και ενσωμάτωσε στοιχεία από πολλές προηγούμενες προσαρμογές. Αναφέρεται στις περιπέτειες του Steven "Flash" Gordon (Eric Johnson), ενός εικοσιπεντάχρονου που ζει με τη μητέρα του και του οποίου ο επιστήμονας πατέρας χάθηκε σε ένα μυστηριώδες ατύχημα όταν ο Flash ήταν 13 ετών. Η πρώην κοπέλα του Φλας, Dale Arden (Gina Holden), είναι δημοσιογράφος τηλεοπτικών ειδήσεων και αρραβωνιασμένη με τον αστυνομικό ντετέκτιβ Joe Wylee. Συναντούν τον εκκεντρικό πρώην βοηθό του καθηγητή Gordon, Hans Zarkov (Jody Racicot), όταν εμφανίζονται ρήγματα στο διάστημα, που επιτρέπουν το ταξίδι μεταξύ της Γης και του πλανήτη Mongo.
Ο Mongo κυβερνάται από τον αδίστακτο δικτάτορα Ming (John Ralston), ο οποίος ελέγχει το "Source Water", τη μοναδική πηγή ασφαλούς πόσιμου νερού στο Mongo. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες διασκευές, τον αποκαλούν μόνο «ο Ανελέητος» σε κλειστούς κύκλους και δημοσίως τον αποκαλούν «Ελεήμονος Πατέρας». Επιδεικνύει επίσης τα γνωρίσματα των σύγχρονων, δικτατόρων που γνωρίζουν τα μέσα ενημέρωσης, παρά τον πιο απλοϊκό, στερεοτυπικά κακό χαρακτηρισμό των προηγούμενων ενσαρκώσεων. Επίσης, σε αντίθεση με τις προηγούμενες απεικονίσεις, ο Μινγκ μοιάζει με έναν ξανθό Καυκάσιο άνθρωπο παρά με έναν φαλακρό άνδρα από την Ανατολική Ασία. Η κόρη του Ming, πριγκίπισσα Aura (Anna van Hooft), ενοχλείται από τη βαρβαρότητα του πατέρα της. Η σειρά προσθέτει έναν νέο χαρακτήρα που δεν είναι Terran, την Baylin (Karen Cliche), μια κυνηγό επικηρυγμένων από το Mongo, η οποία βρίσκεται παγιδευμένη στη Γη και γίνεται σύντροφος του Flash, της Dale και του Zarkov και οδηγός τους στο Mongo και τους κατοίκους του.


Flash Gordon 2007 Series

Νέα και πιο φρέσκια εκδοχή του Flash Gordon που μάλλον θέλει να “καλέσει” πιο νέες γενιές. Μια πιο γλυκανάλατη μεταφορά του Flash Gordon στο σήμερα, με πιο ρομάντσο στο σενάριο και καμιά σχέση τον σούπερ ήρωα των κόμικ.
Για κάποιο λόγο (ίσως οικονομικό), δεν έχει γίνει κάποια σοβαρή τηλεοπτική προσπάθεια μέχρι σήμερα, για τον κόμικ ήρωα Flash Gordon.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Flash_Gordon_(2007_TV_series)

Flash Gordon Collection
Flash Gordon 2007 Series Flash Gordon 2007 Series