Fallet Swedish Series 2017

Tips:

Το Fallet (The Case) είναι μια σουηδική κωμική-δραματική τηλεοπτική σειρά, μια κοροϊδία για το σκανδιναβικό νουάρ ντετέκτιβ. Πρωταγωνιστούν οι Adam Godley, Lisa Henni, Tomas von Brömssen, Björn Kjellman, Lia Boysen, Lia Boysen, Dag Malmberg και Magnus Krepper. Το αμερικανικό καλωδιακό δίκτυο Showtime αναπτύσσει ένα ριμέικ από τον συγγραφέα του Shameless, Etan Frankel.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 8

Story:

Οι ανίκανοι ντετέκτιβ Sophie Borg από τη Στοκχόλμη και Tom Brown από το St Ives, Ηνωμένο Βασίλειο έχουν μια τελευταία ευκαιρία να λύσουν μια υπόθεση μετά τη μακάβρια δολοφονία ενός Άγγλου στη φανταστική γενέτειρα του Borg, Norrbacka. Ο αρχηγός της αστυνομίας της Norrbacka, Klas Wall, που πρόκειται να συνταξιοδοτηθεί, είναι πανευτυχής με τον ενθουσιασμό της υπόθεσης.


Fallet Swedish Series 2017

Σουηδική αστυνομική παρωδία. Καλή η ιδέα και η προσπάθεια αλλά έχει ακόμα πολύ δρόμο για να φτάσει σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο. Πολύ τραβηγμένες σκηνές παρωδίας. Από το 2ο επεισόδιο άρχισα να βαριέμαι, ίσως γιατί θεωρώ ότι δεν ταιριάζει η παρωδία σε σκανδιναβικά αστυνομικά σίριαλ.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Fallet_(TV_series)
Fallet Swedish Series 2017