Eyewitness - Norwegian 2014

Tips:

Το Eyewitness (Øyevitne - Αυτόπτες μάρτυρες) είναι ένα νορβηγικό αστυνομικό δράμα του 2014, παραγωγής της Νορβηγικής NRK. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία έκανε ο Jarl Emsell Larsen. Η σειρά ακολουθεί την έρευνα για μια πολλαπλή ανθρωποκτονία που έγιναν μάρτυρες δύο έφηβων.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 6

Story:

Ο Philip και ο Henning, και οι δύο 15 ετών, ζουν στο μικρό χωριό Mysen, κοντά στα σύνορα μεταξύ Νορβηγίας και Σουηδίας. Είναι συμμαθητές και γείτονες, αλλά και κρυφά ερωτευμένοι. Ενώ συναντιούνται κρυφά σε ένα κοντινό δάσος, γίνονται μάρτυρες του πυροβολισμού τεσσάρων μελών μιας εγκληματικής συμμορίας. Τα αγόρια απειλούνται επίσης από τον δολοφόνο, αλλά καταφέρνουν να δραπετεύσουν με το φονικό όπλο. Για να μην αποκαλύψουν τη σχέση τους, αποφασίζουν να μείνουν σιωπηλοί για το ότι βρίσκονται στον τόπο του εγκλήματος. Η Helen Sikkeland, η αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, είναι υπεύθυνη για την έρευνα για τη δολοφονία. Είναι επίσης ανάδοχη μητέρα του Φίλιπ. Καθώς η βία των συμμοριών συνεχίζεται, το σύμφωνο μυστικότητας των αγοριών αρχίζει να ξετυλίγεται, προκαλώντας ρήξη μεταξύ του Φίλιπ και του Χένινγκ, ο οποίος ανησυχεί περισσότερο να αποκαλύψει γιατί ήταν μαζί στο δάσος εκείνο το βράδυ. Καθώς η Έλεν συνεχίζει να ψάχνει για την αλήθεια, ο Χένινγκ καταδιώκεται και δέχεται επίθεση από τον δολοφόνο, ο οποίος αποδεικνύεται ότι είναι πολύ πιο κοντά στην έρευνα από ό,τι κατάλαβε κανείς.


Eyewitness-NOR-2014

Νορβηγικό νουάρ. Καλό και απλό σενάριο, καλή σκηνοθεσία, καλές ερμηνείες, πολύ σασπένς, χωρίς κενά. Μια καλή Νορβηγική σειρά.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/%C3%98yevitne

Eyewitness Collection
Eyewitness-NOR-2014 Eyewitness-NOR-2014 Eyewitness-NOR-2014 Eyewitness-NOR-2014