Estoy Vivo - I’m Alive 2017-2021


20 Top Series

Tips:

Το Estoy vivo είναι μια ισπανική αστυνομική τηλεοπτική σειρά με υπερφυσικά και κωμικά στοιχεία. Δημιουργήθηκε από τον Daniel Écija, με παραγωγή του RTVE σε συνεργασία με την Globomedia και την Good Mood. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Javier Gutiérrez, Anna Castillo, Aitana Sánchez-Gijón και Roberto Alamo.
No. of Seasons 4
No. of Episodes 52

Story:

Ο Andrés Vargas (Roberto Álamo), ένας αστυνομικός, πεθαίνει κατά την καταδίωξη ενός κατά συρροή δολοφόνου. Δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία, επιστρέφει στη ζωή, αλλά 5 χρόνια μετά τον θάνατό του ενσαρκώνεται στο σώμα ενός άλλου αστυνομικού, του Manuel Márquez (Javier Gutiérrez). Συνεργάζεται με την κόρη του Βάργκας, Σουζάνα (Άννα Καστίγιο), η οποία δεν υποπτεύεται την πραγματική ταυτότητα του Μάρκεζ, και με τον «Ελ Ένλας» (Αλέχο Σάουρας) αντιμετωπίζοντας τον δολοφόνο, ο οποίος έχει ξαναρχίσει τη δραστηριότητά τους. Η παράσταση διαδραματίζεται στο Vallecas της Μαδρίτης, αν και άλλες τοποθεσίες της ισπανικής πρωτεύουσας εμφανίζονται επίσης στη σειρά.
Στη δεύτερη σεζόν, ο Márquez, ο Enlace, ο Sebas και ολόκληρο το αστυνομικό τμήμα θα αντιμετωπίσουν έναν πολύ επιδραστικό και ισχυρό χαρακτήρα στον οικονομικό τομέα, τον Augusto Mendieta, ο οποίος κρατά ένα μυστικό που έχει να κάνει με το Victoria Building. και με τον ίδιο το Márquez. Από την άλλη, ο Márquez και η Enlace πρέπει να βοηθήσουν ένα κοριτσάκι που ψάχνει την οικογένειά του από την εποχή του ισπανικού εμφυλίου. Επίσης, θα φανεί ποιος είναι ο νικητής της μάχης του καλού με το κακό μια για πάντα.
Η 3η σεζόν ξεκινά με ένα τροχαίο ατύχημα που αλλάζει τους κανόνες στη ζωή της οικογένειας Βάργκας. Προφανώς, όλα δείχνουν ότι ο υπεύθυνος για αυτό το ατύχημα είναι μια μυστηριώδης ξανθιά γυναίκα που έχει έρθει στη Γη με ξεκάθαρο στόχο και έχει στο στόχαστρό της τη Σουζάνα Βάργκας. Ο Márquez, ο Sebas και η Enlace πρέπει να ανακαλύψουν ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός αυτής της γυναίκας και να τη σταματήσουν πριν θέσει σε κίνδυνο τους κατοίκους της Vallecas και ολόκληρο τον κόσμο. Από την άλλη πλευρά, στο Vallecas εισβάλλουν όντα από άλλο πλανήτη των οποίων ο λόγος της άφιξής τους και οι πραγματικές τους προθέσεις είναι άγνωστες.
Στη 4η σεζόν όλα ξεκινούν με ένα παγκόσμιο μπλακ άουτ που επηρεάζει και το La Pasarela. Εκείνες τις στιγμές ο Ιάγκο βρίσκεται στη Γη για να παίξει έναν αγώνα ποδοσφαίρου και η Σουζάνα και η Αντριάνα επηρεάζονται από το εν λόγω μπλακ άουτ όταν βρίσκονται στην πασαρέλα. Ως αποτέλεσμα του μπλακ άουτ, ένα λεωφορείο που κατευθυνόταν προς την Αλμερία πέφτει θύμα και τα μέλη του οχήματος εξαφανίζονται. Οι Avengers of Vallecas πρέπει να ερευνήσουν αυτό το γεγονός που θα τους οδηγήσει να ανακαλύψουν την ύπαρξη μιας νέας οργάνωσης που ονομάζεται La Hermandad που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την ύπαρξη της La Pasarela.


Estoy Vivo - I’m Alive 2017-2021

Ισπανικό-αστυνομικό-μεταφυσικό-κωμικό. Έχει πολύ πλάκα αλλά και κοινωνικό βάθος. Από το 1ο επεισόδιο μπαίνεις στο Ισπανικό κλίμα. Καλό σενάριο που παίζει άψογα ανάμεσα στο καθημερινό και το μεταφυσικό. Έξυπνο χιούμορ που είναι πολύ κοντά σε αυτό που μου ταιριάζει. Η ροή του σεναρίου έχει πολύ σασπένς και ο Javier Gutiérrez δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας (όπως και η Aitana Sánchez-Gijón) αλλά οι υπόλοιποι ρόλοι είναι ακόμα ερασιτεχνικοί. Το 13ο (τελευταίο) επεισόδιο της 1ης σεζόν ήταν το κερασάκι στην απόλαυση. Και η 2η σεζόν παραμένει σε σχετικά γήινα πλαίσια με απολαυστικούς διαλόγους. Η 3η και 4η σεζόν είναι καθαρά μεταφυσικές και η προσπάθεια να παντρέψει τους δυο κόσμους με το κωμικό στοιχείο των κόμικς, θεωρώ ότι δίνει μέτριο αποτέλεσμα. Η 1η με τη 4η σεζόν, από πλευράς σεναρίου δεν έχουν καμία σχέση.
Για τις δυο πρώτες σεζόν μπαίνει στο Top 20 Series.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Estoy_vivo
Estoy Vivo - I’m Alive 2017-2021 Estoy Vivo - I’m Alive 2017-2021 Estoy Vivo - I’m Alive 2017-2021 Estoy Vivo - I’m Alive 2017-2021