Erased Japan Series 2019

Tips:

Το Erased είναι μια Ιαπωνική προσαρμογή ζωντανής δράσης (live-action adaptation) της σειράς manga, που δημιούργησε από κοινού το Netflix με το Kansai TV. Σε αντίθεση με την ταινία anime και την ταινία ζωντανής δράσης του 2016, το διαδικτυακό δράμα καλύπτει πλήρως το manga και δεν αποκλίνει από το αρχικό υλικό. Στο δράμα πρωταγωνιστούν ο Yuki Furukawa ως ο 29χρονος Satoru Fujinuma, ο Reo Uchikawa ως Satoru ως παιδί και ο Mio Yūki ως Airi. Το Erased, γνωστό στην Ιαπωνία ως Boku dake ga Inai Machi (The City Where Only I Am Missing), είναι μια ιαπωνική σειρά manga που γράφτηκε και εικονογραφήθηκε από τον Kei Sanbe.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 12

Story:

Σε μια κωμόπολη όπου τα φουγάρα από τα εργοστάσια βγάζουν ασταμάτητα καπνό 24 ώρες, ένας 29χρονος (πλέον στο Τόκιο) θυμάται και προσπαθεί να γυρίσει πίσω το χρόνο. Μα όσο και να αλλάζει το παρελθόν, υπάρχει πάντα μια απρόβλεπτη πιθανότητα στο μέλλον.


Erased Japan Series 2019

Γιαπωνέζικο που έγινε και ταινία το 2016. Σκοτεινό σενάριο δίχως πολλές αφέλειες και βατές ερμηνείες. Μια Μάνγκα ιστορία, που στέκεται καλά στην οθόνη.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Erased_(manga)
Erased (2016 Japanese film) info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Erased_(2016_film)

Manga info Το Manga είναι...
Erased Japan Series 2019