Equinox 2020

Tips:

Το Equinox είναι μια δανέζικη υπερφυσική σειρά θρίλερ του Netflix που δημιουργήθηκε από την Tea Lindeburg, βασισμένη στο δανέζικο podcast Equinox 1985. Πρωταγωνιστούν οι Danica Curcic, Lars Brygmann και Fanny Bornedal.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 6

Story:

Το 1999, η εννιάχρονη Astrid τραυματίζεται από τη μυστηριώδη εξαφάνιση της αδερφής της Ida μαζί με 21 μαθητές από την τάξη του σχολείου της, που γιορτάζουν την αποφοίτησή τους με τυπικά Δανέζικο τρόπο. Η Άστριντ υποφέρει από εφιάλτες και φρικτά οράματα μετά την τραγωδία. Είκοσι ένα χρόνια αργότερα, όταν ένας από τους επιζώντες της τάξης την καλεί απροσδόκητα, η Άστριντ αποφασίζει να ερευνήσει τι συνέβη το 1999. Καθώς ξεκινά την εξερεύνηση των γεγονότων που είχαν περάσει από καιρό, ανακαλύπτει μια σκοτεινή και ανησυχητική αλήθεια που την εμπλέκει με τρόπους που δεν φανταζόταν ποτέ.


Equinox 2020

Είναι από εκείνες τις σειρές που ξεκίνησε να δίνει το θέμα και δεν τελείωσε ποτέ. Από το 3ο επεισόδιο, αρχίζει το φλου φίλτρο να θολώνει ακόμα και το σενάριο. Τα πάντα φλου (και όχι ρεί) και άσε τον θεατή να βρει την δική του συνέχεια. Το τέλος είναι απλό: ψάξε, ψάξε δε θα το βρεις! Σαν τηλεθεατής καλόμαθα, να μου σερβίρουν “έτοιμο” τέλος. Πολύ κατατονικό για τα γούστα μου. Ζητείται ουσία.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Equinox_(2020_TV_series)
Equinox 2020 Equinox 2020