Elite 2018-2023

Tips:

Το Elite (ισπανικά: Élite) είναι μια ισπανική εφηβική δραματική σειρά που δημιουργήθηκε για το Netflix από τους Carlos Montero και Darío Madrona. Πρωταγωνιστούν οι María Pedraza, Itzan Escamilla, Miguel Bernardeau, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Álvaro Rico, Arón Piper, Mina El Hammani, Ester Expósito, Omar Ayuso, Danna Paola, Jorge López, Claudia Salas και Georgina Amorós.
No. of Seasons 7
No. of Episodes 56

Story:

Η σειρά διαδραματίζεται στο Las Encinas, ένα φανταστικό ελίτ γυμνάσιο και περιστρέφεται γύρω από τις σχέσεις μεταξύ τριών μαθητών της εργατικής τάξης που εγγράφηκαν στο σχολείο μέσω ενός προγράμματος υποτροφιών και των εύπορων συμμαθητών τους. Το Elite εξερευνά έννοιες και θέματα που σχετίζονται με δράματα, αλλά παρουσιάζει επίσης πιο προοδευτικά ζητήματα και άλλες πλευρές στα κλισέ του. Αυτά περιλαμβάνουν πολλά διαφορετικά σεξουαλικά θέματα. Δομικά, η σειρά χρησιμοποιεί μια πλοκή flash-forward που περιλαμβάνει ένα στοιχείο μυστηρίου, με κάθε σεζόν να διαδραματίζεται σε δύο χρονοδιαγράμματα.


Elite 2018-2023

Ισπανική κολεγιακή σαπουνόπερα. Παίζουν οι Ρίο και Ντένβερ από το La Casa de Papel, όπως και η κόρη του πρέσβη από την 1η σεζόν. Κολεγιακό αλά Ισπανικά με νεανικές τρέλες όπου όλοι μπορούν να κάνουν τα πάντα. Είναι σημαντικό να ξέρεις από μικρός πως να εκβιάζεις τους φίλους σου και να μην πιστεύεις σε τίποτα. Τα πηδάω όλα στο όνομα της νιότης. Το σενάριο κοινότυπο και οι ερμηνείες αδιάφορες. Σχετικά αργή πλοκή, έντονες στιγμές δράσης και τρέλας. Το σενάριο καθαρά αμερικάνικο δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στην Ισπανική κουλτούρα.
Και η 2η σεζόν έχει σενάριο με ανατροπές και σπαστικά δυνατή μουσική. Στο 5ο επεισόδιο ακούγεται το Fuego της Φουρέιρα. Στην 3η σεζόν θα εμβαθύνω στην μόδα του: τα δοκιμάζω ΟΛΑ και δε με νοιάζει το πως νιώθω ή αν θυμάμαι τίποτα. Η ζωή είναι ένα συνεχές “ότι να’ναι” και το παρελθόν ξεχάστηκε, το παρόν απλά θα περάσει και δεν υπάρχει μέλλον. Πολύ εύκολο και βολικό το τίποτα. Στην 4η σεζόν πραγματικά έχουμε μια πιο γκλαμουράτη εξέλιξη. Όλα είναι πιο μοδάτα και σεξουαλικά στον υπερθετικό βαθμό. Μένει μόνο η ζωντάνια και η άποψη ζωής.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Élite_(TV_series)
Elite 2018-2023 Elite 2018-2023