El Senor de los Cielos 2013-2023

Tips:

Το El Señor de los Cielos (στα Αγγλικά: Lord of the Skies) είναι μια αμερικανική Narco-αστυνομική δραματική τηλεοπτική σειρά που δημιουργήθηκε από τον Luis Zelkowicz, βασισμένη σε μια πρωτότυπη ιδέα των Mariano Calasso και Andrés López. Έκανε πρεμιέρα στο Telemundo στις 15 Απριλίου 2013. Η σειρά βασίζεται στη ζωή και το έργο του Amado Carrillo Fuentes, του πρώην ηγέτη του Juarez Cartel. Πρωταγωνιστούν οι Rafael Amaya, Ximena Herrera, Robinson Díaz, Raúl Méndez, Gabriel Porras, Carmen Villalobos, Mauricio Ochmann, Fernanda Castillo, Marlene Favela, Carmen Aub, Maritza Rodríguez, Sabrina Seara, Vanessa Villela, Maricela González, Mariana Seoane, Miguel Varoni, Guy Ecker, Ninel Conde, Carlos Bardem, Alberto Guerra, Alejandro López, Francisco Gattorno, Jesús Moré, Lisa Owen, Isabella Castillo, María Conchita Alonso, Matías Novoa, Iván Arana, Héctor Bonilla, Roberto Escobar, Fernando Noriega, Eduardo Santamarina, Danna García, Rubén Cortada, África Zavala, Yuri Vargas και η Denia Agalianou as Dalila Zuc.
No. of Seasons 8
No. of Episodes 701

Story:

Η σειρά ακολουθεί τη ζωή του Aurelio Casillas (Rafael Amaya), ενός βαρόνου ναρκωτικών που αναγνωρίζεται ότι ξέρει πώς να μεταφέρει ναρκωτικές ουσίες στο Μεξικό, την Κολομβία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Aurelio και η σύζυγός του Ximena (Ximena Herrera) έχουν τρία παιδιά, τη Rutila (Carmen Aub), τον Heriberto (Ruy Senderos) και τη Luz Marina (Gala Montes). Έχει επίσης τον πιστό του αδελφό Chacorta (Raúl Méndez) που τον βοηθά σε όλες τις παράνομες επιχειρήσεις του. Ο Aurelio καταλήγει να περιπλανηθεί κυνηγημένος από τις αρχές, καθώς αποφασίζει να υποβληθεί σε επέμβαση προσώπου στην οποία υποτίθεται ότι πεθαίνει, προκαλώντας έτσι την πτώση της αυτοκρατορίας της εξουσίας του.


El Senor de los Cielos 2013-2023

Κλασικό Narco-σενάριο με εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών και ο αέναος αγώνας για την επικράτηση του πιο ισχυρού. Εδώ έχουμε ένα πρόσθετο στοιχείο, που είναι χιλιοπαιγμένο φυσικά, την αλλαγή προσώπου-φάτσας με εγχείρηση. Και χοπ, η αλλαγή πρωταγωνιστή είναι έτοιμη και άλλες 10 σεζόν copy/paste. Τα 701 επεισόδια αυτής της Narco-σειράς ίσως να με πείσει για να αλλάξω καριέρα. Ποτέ δεν είναι αργά να γίνω μπαλαρίνα.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/El_Se%C3%B1or_de_los_Cielos

Ελληνική συμμετοχή: Denia Agalianu
El Senor de los Cielos 2013-2023 El Senor de los Cielos 2013-2023