E.A.R.T.H. Force 1990 Series

Tips:

Το E.A.R.T.H. Force είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά δράσης περιπέτειας. Γράφτηκε από τον Bill Dial, με πρωταγωνιστή τον Gil Gerard. Η σειρά 3 επεισοδίων προβλήθηκε στο CBS το 1990, προτού ακυρωθεί λόγω χαμηλών τηλεθεάσεων, ως μέρος της αναπροσαρμογής του προγραμματισμού του CBS που περιλαμβάνει επίσης την αλλαγή του The Flash, την καθυστέρηση του Sons and Daughters και την παύση. της κωμικής σειράς Lenny. Ωστόσο, όλα τα επεισόδια (συμπεριλαμβανομένων των 3 που παραλείφθηκαν από το CBS) προβλήθηκαν από ορισμένους μη αγγλικούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Πρωταγωνιστούν οι Gil Gerard, Joanna Pacuła, Clayton Rohner, Robert Knepper, Stewart Finlay-McLennan και Tiffany Lamb.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 6 (3 unaired)

Story:

Η σειρά αφορά μια ελίτ ομάδα, το Earth Alert Research Tactical Headquarters (E.A.R.T.H.), που συγκεντρώθηκε από έναν ετοιμοθάνατο εκατομμυριούχο για να αποτρέψει περιβαλλοντικές καταστροφές σε όλο τον κόσμο.


E.A.R.T.H. Force 1990 Series

Το σενάριο ήταν ελπιδοφόρο για την εποχή του, αλλά η σειρά 6 επεισοδίων ήταν ένα φιάσκο. Μάλλον καταλάβανε αργά ότι το “χαμένο κορμί” που λέγεται Gil Gerard, είναι η εγγύηση της αποτυχίας.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/E.A.R.T.H._Force
E.A.R.T.H. Force 1990 Series