Dogs of Berlin 2018

Tips:

Το Dogs of Berlin είναι γερμανική δραματική, αστυνομική, τηλεοπτική σειρά, η 2η του Netflix μετά το Dark, σε σκηνοθεσία του Christian Alvart και πρωταγωνιστούν οι Fahri Yardım και Felix Kramer.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 10

Story:

Οι αστυνομικοί Ερόλ Μπιρκάν και Κουρτ Γκρίμερ ερευνούν τη δολοφονία του φανταστικού τουρκο-γερμανικού αστέρα του ποδοσφαίρου Ορκάν Ερντέμ. Η πράξη οδηγεί το Βερολίνο σε φρενίτιδα και ο κατάλογος των πιθανών υπόπτων είναι μακρύς: Νεοναζί από το δήμο Marzahn του Βερολίνου, η αραβική μαφία από την ίδια γειτονιά με τον ποδοσφαιριστή, Τούρκοι εθνικιστές θυμωμένοι με τον σούπερ σταρ να παίζει για τη Γερμανία αντί για την Τουρκία , τους ποδοσφαιρόφιλους και τη μαφία του Βερολίνου. Η αλυσίδα των αποδεικτικών στοιχείων μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στα ανώτατα αξιώματα της πρωτεύουσας. Για να αποκαλύψουν την αλήθεια, οι δύο αστυνομικοί πρέπει να τολμήσουν να μπουν βαθιά μέσα στον υπόκοσμο του Βερολίνου.


Dogs of Berlin 2018

Βερολίνο, ένα ήσυχο μέρος για να ζεις(!). Αυτό μας πασάρει η τηλεόραση και η μυθοπλασία. Για το σενάριο θα έλεγα ότι είναι πολύ κοντά σε μια πλευρά της άγριας πραγματικότητας. Στην πλοκή και σκηνοθεσία όμως φαίνεται καθαρά ότι θέλει να υποβαθμίσει το σενάριο για να περάσει το μήνυμα. Με τις 7 προσωπικές ζωές των ρόλων υπάρχει “τροφή” για πολλά επεισόδια και σεζόν. Θεωρώ ότι η μυθοπλασία εδώ αγγίζει μόλις το 20% της σημερινής ζωής στο Βερολίνο. Οι ερμηνείες είναι σε μέτρια επίπεδα. Η πλοκή και η λίγο μπερδεμένη εξέλιξη κρατούν ίσως το ενδιαφέρον και η σειρά με “κράτησε” έστω για την πρώτη σεζόν.
Οι ρόλοι κλειδιά:
Αστυνομικός (Α) με διπλή ζωή, (διπλή οικογένεια) και αδελφό ναζί.
Αστυνομικός (Β) Τούρκος μετανάστης άρα και μουσουλμάνος με σύντροφο άντρα.
Αστυνομικός (Γ) Αρχηγός της αστυνομίας, λεσβία με παιδί και οικογένεια.
Καλό πολύπλευρο μήνυμα για τον ρατσισμό, την σεξουαλικότητα και την μετανάστευση.



Ελληνική συμμετοχή: Διευθυντής Παραγωγής Wassili Zygouris
και βοηθός σκηνοθέτη Chris Tromboukis

More Info -- https://el.wikipedia.org/wiki/Dogs_of_Berlin
Dogs of Berlin 2018 Dogs of Berlin 2018 Dogs of Berlin 2018 Dogs of Berlin 2018 Dogs of Berlin 2018