Dip 2018

Tips:

Το Dip (lit. 'Bottom') είναι μια τουρκική τηλεοπτική σειρά που δημοσιεύεται στο puhutv. Η σκηνοθεσία της σειράς είναι του Uygar Kutlu και το σενάριο του Başar Başaran. Έκανε πρεμιέρα στις 30 Μαρτίου 2018.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 8

Story:

Ο Sahir (İlker Kaleli), ένας αξιωματικός που προσπαθεί να αποτρέψει τους ανθρώπους από τις σκέψεις αυτοκτονίας σε μια κλινική που συνδέεται με το Αρχηγείο της Αστυνομίας της Κωνσταντινούπολης, γνωρίζει έναν επιστήμονα Bilge (Neslihan Atagül) εξαιτίας ενός μηνύματος. Προσπαθεί επίσης να πάρει απαντήσεις σε κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την πρώην σύζυγό του Ekin (Berrak Tüzünataç).


Dip 2018

Τούρκικο αστυνομικό θρίλερ, ψυχοτικό και κωμικοτραγικό μαζί, με θέμα οι εμμονές και η αυτοκτονία. Για πρώτη φορά βλέπω τούρκικο σίριαλ αλλά κάτι μου λέει ότι οι ερμηνείες είναι πολύ “λίγες”. Μέτριο σενάριο που εμβαθύνει πολύ στους χαρακτήρες και την κουλτούρα της ζωής των τούρκων της Κωνσταντινούπολης. Η πλοκή είναι απλή και αργή αλλά το ψυχολογικό θρίλερ το δικαιώνει. Πολλές ανατροπές με μικρές ριπές από σασπένς. Από το 4ο επεισόδιο αρχίζουν οι αποκαλήψεις. Ο μπερδεμένος τρόπος και η αργή ροή κάνει την υπόθεση μια φούσκα που σκάει στο 7ο επεισόδιο και μένει μόνο ο χορηγός VW. Πολύ σαματάς για το τίποτα.
Το πιο οξύμωρο ήταν ότι ο κεντρικός ήρωας Σαχίρ ΔΕΝ είχε κανένα λόγο να υπάρχει σε αυτό το σενάριο. Ένας αταίριαστος κομπάρσος που η παρουσία του μετατρέπει την σειρά σε σαπουνόπερα.
Τούρκικες λέξεις και φράσεις: Οξύμωρο - ‘Αντε.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Dip_(TV_series)
Dip 2018 Dip 2018