Designated Survivor: 60 Days 2019

Tips:

Το Designated Survivor: 60 Days είναι μια νοτιοκορεάτικη τηλεοπτική σειρά του 2019 που βασίζεται στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά Designated Survivor 2016–2019. Πρωταγωνιστούν οι Ji Jin-hee, Heo Joon-ho, Kang Han-na, Lee Joon-hyuk και Bae Jong-ok.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 16

Story:

Ο Park Mu-jin (Ji Jin-hee) είναι η Υπουργός Περιβάλλοντος της Νότιας Κορέας, με μικρή φιλοδοξία ως πολιτικός. Μετά από ένα διπλωματικό επεισόδιο που αφορούσε διαπραγματεύσεις ελεύθερου εμπορίου με τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Πρόεδρος Yang Jin-ma (Kim Kap-soo) τον απολύει από το γραφείο. Την επόμενη μέρα, καθώς ο Πρόεδρος ανακοινώνει στην Εθνοσυνέλευση ότι κάνει ειρήνη με τη Βόρεια Κορέα, το κτίριο εκρήγνυται, σκοτώνοντας όλη τη νοτιοκορεατική γραμμή διαδοχής. Ο Park Mu-jin, του οποίου η παραίτηση δεν είχε ακόμη ισχύσει, επέζησε του δυστυχήματος. Ορκίζεται ως Αναπληρωτής Πρόεδρος για 60 ημέρες και αρχίζει να αποκαλύπτει την αλήθεια πίσω από τον βομβαρδισμό.


Ένα Designated Survivor με Νοτιοκορεάτικη κουλτούρα. Έχω δει πολλά Νοτιοκορεάτικα και μπορώ να πω ότι με βάση την κουλτούρα τους και αυτό το remake είναι μια μετριότητα. Οι ίδιοι ηθοποιοί, οι ίδιες μέτριες ερμηνείες, τα ίδια ιδανικά και συμπεριφορές σε ΟΛΑ τα σενάρια τα δικά τους και μη. Η αναμονή και τα λεπτά απραξίας είναι εντελώς σπαστικά για μη-Κορεάτες θεατές. Φυσικά καμία σχέση με το αμερικάνικο σενάριο.
Αφού είδα το πολύ καλό αυθεντικό, σε αυτό άντεξα μέχρι το 2ο-3ο επεισόδιο με την κορεάτικη αναλγησία να με στέλνει για ύπνο. Στο 7ο επεισόδιο οι παιδαριώδεις σκηνές στην σύλληψη και ανάκριση με έκανουν να γελάσω. ΚΑΙ αναφορά στην Ελλάδα του 2011 για κυβέρνηση συνεργασίας.
Απλά ΔΕΝ ταίριαζε αυτό το σενάριο για Νότια Κορέα.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Designated_Survivor:_60_Days

Designated Survivor Collection