Delhi Crime 2019-2022

Tips:

Το Delhi Crime είναι μια ινδική αστυνομική δραματική τηλεοπτική σειρά δραματικής ροής, σενάριο και σκηνοθεσία του Richie Mehta. Δημιουργικός διευθυντής ο Chirag Shah και παραγωγή των Golden Karaven, Ivanhoe Productions, Film Karavan και Poor Man's Productions. Πρωταγωνιστούν οι Shefali Shah, Rasika Dugal, Adil Hussain και Rajesh Tailang.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 12

Story:

Το Delhi Crime βασίζεται στην υπόθεση ομαδικού βιασμού, μέσα λεωφορείο του Δελχί το 2012 που έλαβε χώρα στη γειτονιά Munirka, στο Νότιο Δελχί. Η σειρά ακολουθεί την ιστορία μετά τον ομαδικό βιασμό, όπου η Αναπληρώτρια Επίτροπος της Αστυνομίας (DCP) Vartika Chaturvedi αναλαμβάνει να βρει τους ενόχους που ευθύνονται για τις επιθέσεις και τον επακόλουθο θάνατο της γυναίκας θύματος.


Delhi Crime 2019-2022

Ινδικό αστυνομικό. Τρομακτικά γεγονότα και σκηνές από το αστυνομικό δελτίο του Νέου Δελχί. Στην Ινδία του 1,5 δισεκατομμυρίου ανθρώπων είναι το πιο δύσκολο μέρος να επιβάλεις την ανθρωπιά όταν δεν υπάρχει. Μια γεύση από πραγματική Ινδία και η ελπίδα να αλλάξει κάτι. Αρκετά ρεαλιστικό, με έμφαση στην ανθρωπιά, όπου εκεί είναι στην κυριολεξία: σταγόνα στον ωκεανό.

Delhi Crime 2019-2022


More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Delhi_Crime
Delhi Crime 2019-2022 Delhi Crime 2019-2022