Defendant - 2017


20 Top Series

Tips:

Innocent Defendant (RR: Pigoin; lit. Defendant) is a South Korean Idol Drama, Thriller and Suspense, Crime and Mystery television series starring Ji Sung, Um Ki-joon, Kwon Yu-ri, Oh Chang-seok, and Uhm Hyun-kyung. It aired on SBS from January 23 to March 21, 2017 for 18 episodes. Innocent Defendant is directed by Jo Young-kwang of 49 Days, and written by Choi Su-jin of City Hunter. Its first script reading took place on November 18, 2016 at the SBS Studio in Ilsan, South Korea. Το Innocent Defendant (RR: Pigoin; lit. Defendant) είναι μια τηλεοπτική σειρά δράματος, θρίλερ και αγωνίας, εγκλήματος και μυστηρίου της Νότιας Κορέας με πρωταγωνιστές τους Ji Sung, Um Ki-joon, Kwon Yu-ri, Oh Chang-seok και Uhm Hyun- kyung. Προβλήθηκε στο SBS από τις 23 Ιανουαρίου έως τις 21 Μαρτίου 2017 για 18 επεισόδια. Το Innocent Defendant σκηνοθετεί ο Jo Young-kwang (49 Days) και το σενάριο είναι του Choi Su-jin (City Hunter).
No. of Seasons 1
No. of Episodes 18

Story:

Κερδίζει κάθε ποινική υπόθεση την ημέρα ως εισαγγελέας και είναι ιδανικός σύζυγος και πατέρας της οικογένειάς του τη νύχτα. Η ζωή του Park Jung-woo (είναι εισαγγελέας στην Κεντρική Εισαγγελεία της Σεούλ) είναι σχεδόν τέλεια. Αλλά ένας φόνος που λαμβάνει χώρα στο σπίτι του, το βράδυ των 6ων γενεθλίων της κόρης του, τα αλλάζει όλα για αυτόν. Ξυπνά σε ένα κελί φυλακής, χωρίς να ξέρει τίποτα για το τι συνέβη εκείνο το βράδυ και θα βρεθεί με τέσσερις συγκρατούμενους που τον βοηθούν να βρει δικαιοσύνη για την οικογένειά του. Αγωνίζεται να ανακτήσει τη μνήμη του και να καθαρίσει το όνομά του. Παλεύοντας μια δύσκολη κατάσταση τη φορά, ενώ υποφέρει από τις επιπτώσεις της βραχυπρόθεσμης αμνησίας, ο Jung Woo πηγαίνει στον Cha Min-ho, έναν εισαγγελέα που τυγχάνει να έχει κάποια προβλήματα μαζί του. Αν και είναι έμπειρος επιβολής του νόμου, ο Jung Woo ξέρει ότι είναι ενάντια στους γίγαντες της Νότιας Κορέας και η περίπτωσή του θα είναι πολύ δύσκολη. Θα επικρατήσει η δικαιοσύνη ή θα συνεχιστεί η διαφθορά;


Για να πάρω μια γεύση από Νότιο Κορέα. Άλλη νοοτροπία, άλλα ήθη και άλλος τρόπος συμπεριφοράς, άλλο χιούμορ. Είναι της μόδας, οι νεαροί εισαγγελείς στην Ν.Κορέα και ο ορισμός: Τι είναι δίκαιο. Απίστευτο part του σεναρίου, όλη η πλοκή μέσα στην φυλακή. Πως είναι η ζωή σε μια φυλακή στην Νότιο Κορέα. Εάν είναι μυθοπλασία όλο το concept, τότε σίγουρα θα ήθελα να γίνει πραγματικό. Λίγο υπομονή με τους γρήγορους υπότιτλους και μπράβο σε αυτούς που τους έκαναν (από τα αγγλικά φαντάζομαι).



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Innocent_Defendant