Deep - En immersion 2016

Tips:

Το Deep - En immersion είναι μια γαλλική τηλεοπτική σειρά σε τρία επεισόδια διάρκειας 52 λεπτών, που δημιουργήθηκε από τον Philippe Haïm και μεταδόθηκε για πρώτη φορά στις 7 Ιανουαρίου 2016 στο Arte. Είναι γραμμένο από τους Philippe Haïm και Pierre Cabon. Παραγωγή Bénédicte Lesage και Ariel Askenazi. Ο Philippe Haïm είναι επίσης ο συνθέτης του soundtrack. Πρωταγωνιστούν οι Patrick Ridremont, Olivier Chantreau, Emmanuelle Meyssignac και Pénélope-Rose Lévèque.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 3

Story:

Ο Michel Serrero, είναι ένας άγαμος αστυνομικός και την έφηβη κόρη του στο Παρίσι. Ο πατέρας μαθαίνοντας ότι πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια εμπλέκεται στη διείσδυση ενός δικτύου με επικεφαλής τον Γκιγιόμ Λεανούρ που κυκλοφορεί ένα νέο φάρμακο.


Deep - En immersion 2016

Γαλλικό με τυπικό σενάριο και με Βελγική χροιά. Ναρκωτικά, μαφία και νεολαία που δοκιμάζει τα πάντα από βαρεμάρα. Αδιάφορες ερμηνείες και ένας ύμνος για την σκατοζωή δίχως νόημα. Μάλλον η Βελγική μυθοπλασία είναι πολύ "deep" και εγώ είμαι "deep για Jeep". Ένα σοκολατάκι έχει περισσότερη απόλαυση και διάρκεια από αυτό το μίνι-σίριαλ 3ων επεισοδίων.



More Info -- https://fr.wikipedia.org/wiki/En_immersion_(s%C3%A9rie_t%C3%A9l%C3%A9vis%C3%A9e,_2015)
Deep - En immersion 2016 Deep - En immersion 2016