Da Vinci’s Demons 2013-2015


20 Top Series

Tips:

Το Da Vinci's Demons είναι μια ιστορική δραματική σειρά φαντασίας που παρουσιάζει μια φανταστική αφήγηση της πρώιμης ζωής του Leonardo da Vinci. Η σειρά σχεδιάστηκε από τον David S. Goyer και πρωταγωνιστεί ο Tom Riley στον ομώνυμο ρόλο και επίσης πρωταγωνιστούν οι Laura Haddock, Blake Ritson, Elliot Cowan, Lara Pulver, James Faulkner και Gregg Chillin. Η σειρά έχει διανεμηθεί σε περισσότερες από 120 χώρες.
No. of Seasons 3
No. of Episodes 28

Story:

Η σειρά ακολουθεί τον Λεονάρντο καθώς εμπλέκεται στα πολιτικά σχέδια των οικογενειών των Μεδίκων και Πατζί και στις αντιφατικές σχέσεις τους με την Καθολική Εκκλησία. Αυτά τα γεγονότα συμβαίνουν παράλληλα με την προσπάθεια του Λεονάρντο να αποκτήσει ένα μυστικιστικό κείμενο που ονομάζεται Βιβλίο των Φύλλων, το οποίο τον οδηγεί να μπλέξει με μια λατρεία γνωστή ως Οι Γιοι του Μίθρα.


DaVincisDemons-2013

Για να ψάξεις, να διαβάσεις και λίγη ιστορία. Ο κακός ρόλος της Καθολικής Εκκλησίας, που πάνα τους αιώνες ποτέ δεν είχε σχέση με την αθώα έννοια της θρησκείας. Καλό σενάριο, βασισμένο σε ιστορία. Καλές ερμηνείες και ωραία γυρίσματα. Έντονη πλοκή με το θάρρος ενός ιδιοφυούς μυαλού. Σου μένει η αίσθηση ότι μπορείς κι εσύ να πετύχεις κάτι.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Da_Vinci%27s_Demons
DaVincisDemons-2013 DaVincisDemons-2013