Curon 2020

Tips:

Το Curon είναι μια ιταλική υπερφυσική δραματική τηλεοπτική σειρά που δημιουργήθηκε από τους Ezio Abbate, Ivano Fachin, Giovanni Galassi και Tommaso Matano. Πρωταγωνιστούν οι Valeria Bilello, Luca Lionello και Federico Russo.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 7

Story:

Τα δίδυμα Daria (Margherita Morchio) και Mauro Raina (Federico Russo) επιστρέφουν στην απόκοσμη μικρή πόλη της μητέρας τους, το Curon στη Βόρεια Ιταλία. Πριν από δεκαεπτά χρόνια, η μητέρα τους Anna Raina (Valeria Bilello) έφυγε από την πόλη, έγκυος στα δίδυμα, μετά τον τραγικό θάνατο της ίδιας της μητέρας της. Οι τρεις τους φτάνουν στο οικογενειακό ξενοδοχείο, το οποίο έκτοτε παραμένει κλειστό. Μετά από ένα ψυχρό καλωσόρισμα, γίνεται φανερό ότι κανείς δεν θέλει την Άννα και τα παιδιά της πίσω στην πόλη, ούτε καν ο πατέρας της Άννας, ο Τόμας (Λούκα Λιονέλο). Μάλιστα, ούτε τα δίδυμα θέλουν να μείνουν, ανυπομονούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους στο Μιλάνο.


Curon 2020

Τα σενάρια των θρίλερ τρόμου βασίζονται στην αφέλεια και δεν ρωτάς τα πώς και γιατί. Δεν είμαι φαν των θρίλερ τρόμου αλλά αυτό είχε ωραία ατμόσφαιρα.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Curon
Curon 2020 Curon 2020