Crossing Lines 2013-2015

Tips:

Το Crossing Lines είναι μια γερμανο-γαλλο-ιταλο-αμερικανική αστυνομική τηλεοπτική σειρά θρίλερ δράσης που δημιουργήθηκε από τον Edward Allen Bernero και τη Rola Bauer. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 9 Ιουνίου 2013, στην προβολή για τις Τελετές Έναρξης της 53ης έκδοσης του Festival de Télévision de Monte-Carlo, την πρώτη φορά που το φεστιβάλ άνοιξε με τηλεοπτική σειρά. Πρωταγωνιστούν οι William Fichtner, Marc Lavoine, Gabriella Pession, Tom Wlaschiha, Moon Dailly, Richard Flood, Donald Sutherland, Goran Visnjic, Elizabeth Mitchell, Naomi Battrick και Stuart Martin.
No. of Seasons 3
No. of Episodes 34

Story:

Η ζωή του πρώην αξιωματικού του αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης Carl Hickman έχει καταρρεύσει αφού τραυματίστηκε στη δουλειά. έχει εθιστεί στη μορφίνη και εργάζεται ως σκουπιδοσυλλέκτης σε ένα καρναβάλι στην Ολλανδία. Προσλαμβάνεται για να ενταχθεί στην ειδική μονάδα εγκλήματος του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (μια φανταστική μονάδα). Με έδρα τη Χάγη, διερευνά διάφορα εγκλήματα που ξεπερνούν τα διεθνή σύνορα. Η μονάδα περιλαμβάνει έναν ειδικό κατά του οργανωμένου εγκλήματος, έναν μυστικό ειδικό από την Ιταλία, έναν τεχνικό ειδικό από τη Γερμανία, έναν αναλυτή εγκλημάτων, έναν ειδικό σε θέματα εμπορίας ανθρώπων από τη Γαλλία και έναν ειδικό όπλων και τακτικό από τη Βόρεια Ιρλανδία.


Crossing Lines 2013-2015

Για να ζαλιστώ όσο ποτέ άλλοτε. Ξεκινάμε με τις εξαιρέσεις:
- Αν εξαιρέσω την εναλλαγή πλάνων (πάνω από 50 σε 10 δεύτερα) σε μια απλή ομιλία
- Αν εξαιρέσω το κούνημα της κάμερας (λόγο παρκίνσον ίσως)
- Αν εξαιρέσω ότι όλοι τους (Αγγλοι-Γαλλοι-Ιρλανδοι κτλ) μιλούν την αγγλική διάλεκτο: “Crossing Lines” καφενείου.
- Αν εξαιρέσω τους υπότιτλους που ούτε ο Johnny no.5 ΔΕΝ προλαβαίνει να διαβάσει
- Αν εξαιρέσω τον γενικό ήχο της σειράς (όχι την διαφορά ήχου) που είναι απαράδεκτος
- Αν εξαιρέσω την αυθόρμητη-διάχυτη ΕΞΥΠΝΑΔΑ μόνο των ντετέκτιβ της σειράς
Τελικά θα καταλάβω ότι είμαι χαζός. Για σενάριο (καλά στοιχεία), σκηνοθεσία (κακά στοιχεία) και acting (ακόμα και ο Ντοναλντ Σάδερλαντ) δεν θα μιλήσω, καθώς δεν έχω κάτι να πω. Ένα μπάχαλο δίχως διασκέδαση.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Crossing_Lines
Crossing Lines 2013-2015 Crossing Lines 2013-2015