Criminal TV series 2019-2020

Tips:

Το Criminal είναι μια σειρά τεσσάρων τηλεοπτικών σειρών αστυνομικής ανθολογίας του Netflix που διαδραματίζεται σε τέσσερις χώρες. Οι τέσσερις σειρές είναι Criminal: France, Criminal: Germany, Criminal: Spain και Criminal: UK. Η σειρά επινοήθηκε από τους showrunner της George Kay και Jim Field Smith και την παραγωγή της εταιρείας τους Idiotlamp Productions. Παρόλο που οι παρουσιαστές έχουν έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάθε μία από τις τοπικές σειρές τριών μερών είναι γραμμένη και παίζεται στη μητρική γλώσσα της χώρας από γηγενείς ηθοποιούς, αλλά και οι τέσσερις μεμονωμένες τοπικές σειρές γυρίστηκαν στο ίδιο πλατό στη Μαδρίτη της Ισπανίας. Και οι τέσσερις σειρές κυκλοφόρησαν ταυτόχρονα τον Σεπτέμβριο του 2019. Μια δεύτερη σειρά του Criminal: UK, αποτελούμενη από τέσσερα επεισόδια, κυκλοφόρησε στις 16 Σεπτεμβρίου 2020.
Κάθε επεισόδιο είναι ένα αυτόνομο ψυχολογικό δράμα, που αποτελείται από την ανάκριση ενός ατόμου από μια ομάδα αστυνομικών ερευνητών. Κάθε σκηνή περιορίζεται σε τρεις μόνο περιοχές σε μια ενιαία τοποθεσία. μια αίθουσα ανακρίσεων της αστυνομίας, μια σκοτεινή αίθουσα προβολής που κοιτάζει στην αίθουσα ανακρίσεων μέσω ενός μονόδρομου καθρέφτη και το διάδρομο και το κλιμακοστάσιο έξω από τα δωμάτια.
No. of Seasons 6
No. of Episodes 16

Criminal: France 2019

No. of Seasons 1
No. of Episodes 3
Το Criminal: France είναι μια γαλλόφωνη αστυνομική ανθολογική σειρά του 2019 που δημιουργήθηκε από τους George Kay και Jim Field Smith και πρωταγωνιστούν οι Nathalie Baye, Jérémie Renier και Sara Giraudeau.
Μέσα στα όρια μιας αίθουσας ανακρίσεων της αστυνομίας, Γάλλοι ανακριτές συμμετέχουν σε έντονα ψυχολογικά παιχνίδια γάτας με ποντίκι με τους κατηγορούμενους υπόπτους για να βρουν τις απαντήσεις που χρειάζονται για να λύσουν τις υποθέσεις τους.

Criminal: Germany 2019

No. of Seasons 1
No. of Episodes 3
Το Criminal: Germany είναι μια γερμανόφωνη αστυνομική ανθολογική σειρά του 2019 που δημιουργήθηκε από τους George Kay και Jim Field Smith και με πρωταγωνιστές τους Eva Meckbach, Sylvester Groth και Florence Kasumba.
Μέσα στα όρια μιας αίθουσας ανακρίσεων της αστυνομίας, Γερμανοί ερευνητές συμμετέχουν σε έντονα ψυχολογικά παιχνίδια γάτας με ποντίκι με τους κατηγορούμενους υπόπτους για να βρουν τις απαντήσεις που χρειάζονται για να λύσουν τις υποθέσεις τους.

Criminal: Spain 2019

No. of Seasons 1
No. of Episodes 3
Το Criminal: Spain είναι μια ισπανόφωνη αστυνομική σειρά ανθολογίας του 2019 που δημιουργήθηκε από τους George Kay και Jim Field Smith και με πρωταγωνιστές τους Emma Suárez, Carmen Machi και Álvaro Cervantes.
Μέσα στα όρια μιας αίθουσας ανακρίσεων της αστυνομίας, Ισπανοί ερευνητές συμμετέχουν σε έντονα ψυχολογικά παιχνίδια γάτας με ποντίκι με τους κατηγορούμενους υπόπτους για να βρουν τις απαντήσεις που χρειάζονται για να λύσουν τις υποθέσεις τους.

Criminal: UK 2019-2020

No. of Seasons 2
No. of Episodes 7
Το Criminal: UK (ή Criminal: United Kingdom) είναι μια βρετανική αστυνομική διαδικαστική σειρά ανθολογίας που δημιουργήθηκε από τους George Kay και Jim Field Smith, με πρωταγωνιστές τους Katherine Kelly, Lee Ingleby, Mark Stanley, Rochenda Sandall και Shubham Saraf ως τα άρτια εκπαιδευμένα μέλη μιας ειδικής ανακρίσεως. τμήμα της Μητροπολιτικής Αστυνομίας.
Η παράσταση τοποθετείται στα όρια μιας αίθουσας ανακρίσεων της αστυνομίας (και των χώρων προβολής της) όπου μια εξειδικευμένη ανακριτική μονάδα της Μητροπολιτικής Αστυνομίας συμμετέχει σε έντονα ψυχολογικά παιχνίδια γάτας και ποντικιού με τους υπόπτους για να βρουν τις απαντήσεις που πρέπει να κλείσουν. η υπόθεση.


Criminal TV series 2019-2020

Criminal: France 2019 — Το σκηνικό και το πλαίσιο είναι ίδιο σε όλα τα Criminal. Άνακριση στο ίδιο δωμάτιο με κάθε επεισόδιο να έχει διαφορετική υπόθεση αλλά με τους ίδιους ανακριτές. Στο 1ο επεισόδιο οι ανακριτές προσπαθούν να αποδείξουν ότι η μάρτυρας ΔΕΝ ήταν στο Μπατακλάν και άδικα πήρε 28.000 ευρό αποζημίωση από το κράτος. Και από μια αβάσιμη λεπτομέρεια η μάρτυρας δηλώνει ένοχη και ούτε η δικηγόρος της δεν τη σώζει. Και οι τρείς υποθέσεις ήταν διαφορετικές. Αλλά και εδώ ο τρόπος που οι ανακριτές φτάνουν στο αποτέλεσμα είναι πολύ “φτωχός” και ψεύτικος.
Criminal: Germany 2019 — Το Γερμανικό Criminal ασχολείται περισσότερο με τις σχέσεις των ανακριτών. Μέτριο αποτέλεσμα ειδικά στο τρόπο που εκμαιεύουν τις ομολογίες. Το 3ο επεισόδιο είναι βλακώδες με παιδαριώδη λάθη στην πλοκή.
Criminal: Spain 2019 — Το Ισπανικό Criminal είναι τουλάχιστο 2 κλάσεις ανώτερο από το Βρετανικό. Καλές ερμηνείες και σενάρια με περισσότερο σασπένς και ανατροπές.
Criminal: UK 2019-2020 — Ήθελα να ‘ξερα αυτοί οι φαεινοί φωστήρες που γράφουν τα σενάρια και τους διαλόγους, μήπως ζουν σε άλλο παράλληλο σύμπαν όπου βασιλεύει η μιζέρια και το απόλυτο “δήθεν”. Η αλλεργία που έχω για τις σειρές της Βρετανίας είναι ανίατη και γι’ αυτό το λόγο ΔΕΝ επιπλέω σαν το σκατό. Εύχομαι να δω κάποτε (!) κάτι από εκεί που να ΜΗΝ είναι εντελώς αδιάφορο.
Τελικά σε όλες τις υποθέσεις (από όλες τις χώρες) οι ανακριτές είναι “αστέρια” και παίρνουν αυτό που θέλουν και στον αντίποδα όλοι οι αγαθοί ένοχοι “σπάνε” και πάντα ομολογούν την ενοχή τους. Ουάου 100% επιτυχία μόνο από την Idiotlamp Productions.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Criminal_(TV_series)
Criminal TV series 2019-2020 Criminal TV series 2019-2020 Criminal TV series 2019-2020