Counterpart 2017-2019

Tips:

Το Counterpart είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά θρίλερ επιστημονικής φαντασίας με πρωταγωνιστή τον J. K. Simmons. Δημιουργήθηκε από τον Justin Marks και μεταδόθηκε για πρώτη φορά στο premium καλωδιακό δίκτυο Starz. Πρωταγωνιστούν οι J. K. Simmons, Olivia Williams, Harry Lloyd, Nazanin Boniadi, Sara Serraiocco, Ulrich Thomsen, Nicholas Pinnock, Betty Gabriel και James Cromwell.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 20

Story:

Ο Χάουαρντ Σιλκ, ένας ευγενικός, ήσυχος υπάλληλος γραφείου, εργάζεται για μια υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών με έδρα το Βερολίνο, το Office of Interchange (OI), εδώ και τριάντα χρόνια. Η θέση του είναι πολύ χαμηλή για να του πουν τι περιλαμβάνει πραγματικά η δουλειά του —ανταλλάσσοντας φαινομενικά ανόητα μηνύματα. Το OI επιβλέπει ένα σημείο ελέγχου κάτω από την έδρα του ανάμεσα σε παράλληλες Γαίες (τους κόσμους "Άλφα" και "Πρώτος"). Οι παράλληλες Γαίες δημιουργήθηκαν το 1987 κατά τη διάρκεια ενός πειράματος από την Ανατολική Γερμανία, όταν μόνο ένας επιστήμονας ονόματι Yanek βρισκόταν στο χώρο. Ο «Άλφα κόσμος» Γιάνεκ συνάντησε τον ομόλογό του στον «Πρώτο κόσμο» και σύντομα άρχισαν να μελετούν πώς αποκλίνουν οι αρχικά πανομοιότυπες Γαίες.


Counterpart-2017

Με βάση το σενάριο του Fringe σε πιο noir περιβάλλον, που περίμενα να το πάει “πιο” μακριά και να μην “χαθεί” στην πορεία. Περισσότερο ψυχολογικό και οργουελικό και με λιγότερη ωμή δράση. Έχει σασπένς, βάθος χρόνου, απλές-βολικές εξηγήσεις και πολύ αργή πλοκή. Λίγη δράση, λίγη εμβάνθυνση χαρακτήρων, καθόλου εφέ και φθηνές ατάκες για φθηνό μπάτζετ. Βασίζεται στο πάντα “πιασάρικο” συναίσθημα του φόβου. Η φοβίες του: ΑΝ όλα γύρο μας είναι ψεύτικα? ΑΝ ζούμε σε ένα ψεύτικο κόσμο? Αν οι “άλλοι” θέλουν το κακό μας? Αλάνθαστα στοιχεία για σίγουρη επιτυχία.
Και όλη η μαγεία ξεφουσκώνει από το 3ο επεισόδιο. Πολύ αργό, χωρίς ουσία και αρχίζει να καταρρέει το σενάριο. Οι 8 από τους 10 ρόλους, απλά υπάρχουν για να γεμίζουν τα πλάνα. Και η ουσία του σεναρίου ΔΕΝ προχωρά ούτε σπιθαμή. Στο 7ο επεισόδιο έρχεται η αναμενόμενη μάχη του καλού-κακού και το ποιός άρχισε τον πόλεμο. Ποιός έχει δίκιο-άδικο.
Στην 2η σεζόν το μπέρδεμα είναι ολικό και το μπάχαλο μεγαλώνει με κάθε επεισόδιο. Έγινε αδιάφορο και βαρετό.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Counterpart_(TV_series)
Counterpart-2017 Counterpart-2017