Continuum 2012-2015

Tips:

Το Continuum είναι μια καναδική τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας που δημιουργήθηκε από τον Simon Barry. Πρωταγωνιστούν οι Rachel Nichols, Victor Webster, Erik Knudsen, Stephen Lobo, Roger Cross, Lexa Doig, Tony Amendola, Omari Newton, Luvia Petersen, Jennifer Spence, Brian Markinson, Richard Harmon, Magda Apanowicz, William B. Davis, Nicholas Lea, Hugh Dillon, Mike Dopud, Tahmoh Penikett, Janet Kidder, Adrian Holmes, Zak Santiago, Rachael Crawford και Ryan Robbins.
No. of Seasons 4
No. of Episodes 42

Story:

Η αξιωματικός επιβολής του νόμου της City Protective Services (CPS) Kiera Cameron ζει με τον σύζυγο και τον γιο της στο Βανκούβερ της εποχής του 2077 κάτω από την εταιρική και ολιγαρχική δυστοπία της Βορειοαμερικανικής Ένωσης και του Εταιρικού Κογκρέσου της, μιας τεχνολογικά προηγμένης αστυνομικής πολιτείας υψηλής επιτήρησης. Όταν μια ομάδα αυτοαποκαλούμενων αγωνιστών της ελευθερίας γνωστοί ως Liber8 δραπετεύουν από την εκτέλεση φυγαδεύοντας μέχρι το έτος 2012, η Kiera μεταφέρεται ακούσια μαζί τους. Μαζί με τον ντετέκτιβ Carlos Fonnegra του Αστυνομικού Τμήματος του Βανκούβερ και ζητώντας τη βοήθεια του εφήβου ιδιοφυΐας των υπολογιστών —και μελλοντικού εταιρικού ολιγάρχη—Alec Sadler, η Kiera εργάζεται για να εντοπίσει και να εμποδίσει τον Edouard Kagame και τους οπαδούς του σήμερα, ενώ κρύβει την ταυτότητά της ως χρόνο. -ταξιδιώτης από το μέλλον και προσπαθεί να βρει τρόπο να επιστρέψει σπίτι στην οικογένειά της.


Continuum 2012-2015

Καναδικό επιστημονικής φαντασίας. Παίζει ΠΟΛΥ το σενάριο: άμεση αναγνώρηση-δικαιοσύνη-ξεπάστρεμα. Το σενάριο είναι ατόφια αντιγραφή του Εξολοθρευτή, με ολίγη από Total Recall και τα συναφή. Ανύπαρκτη σκηνοθεσία, εφέ της πλάκας και χάλια ερμηνείες. Το μήνυμα που περνά είναι πραγματικά αισχρό. Ακόμα και στο έτος 2077 υπάρχουν φτωχοί μη προνομιούχοι και πάντα θα είναι οι κακοί που σκοτώνουν αθώους προνομιούχους πολίτες. Αυτοί οι κακοί λοιπόν έχουν την συνήθεια να επαναστατούν και εδώ μάλιστα τολμούν να ταξιδεύσουν πίσω στο χρόνο για να αλλάξουν την ιστορία. Στον αντίποδα έχουμε μια προστάτιδα Κίρα άχρωμη και άοσμη σαν κόντρα-πλακέ που προσπαθεί με ένα κάρο κενά του σεναρίου και με μια στολή που μόνο καφέ δε καβουρντίζει να αποτρέψει τους κακούς. Παρακάτω έχει πολλά γκατζετάκια από άλλες σειρές-ταινίες που είναι σαν ένα best of κακής απομίμησης. Στο 10ο επεισόδιο έχουμε την ξεπέτα μιας βραδιάς της τίμιας-ηθικής αλλά σε απόγνωση Κίρας και η σκηνή της κατεδάφησης που την βλέπει ο Mr Bean και γελά.
Καναδική αφέλεια και σε μια στοίβα καλαμιές αποκοιμήθηκα. Απλά να παίζει μέχρι να γίνει η πίτσα και την άλλη μέρα να προσπεράσεις μια σεζόν.
Μερικές σειρές τις βλέπω σαν μια περιπέτεια, που με διασκεδάζει μέχρι το σημείο που θα αλλάξω πλευρό και φυσικά δεν μου μένει τίποτα στο τέλος.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Continuum_(TV_series)
Continuum 2012-2015