Columbo 1968-2003

Tips:

Το Columbo είναι μια αμερικανική αστυνομική δραματική τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνιστή τον Peter Falk ως Υπολοχαγός Columbo, ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών με το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες. Μερικοί ηθοποιοί εμφανίστηκαν περισσότερες από μία φορές, παίζοντας έναν διαφορετικό χαρακτήρα κάθε φορά. Μεταξύ αυτών των ηθοποιών είναι οι Jack Cassidy, Robert Culp, Tyne Daly, George Hamilton, Martin Landau, Patrick McGoohan, Leslie Nielsen και William Shatner. Το τμήμα μουσικής σειράς περιλάμβανε: Quincy Jones, Henry Mancini, Hal Mooney και Mike Post. Το spin-off Mrs. Columbo κυκλοφόρησε το 1979.
No. of Seasons 10
No. of Episodes 69

Story:

Ο Columbo είναι ένας οξυδερκής και έξυπνος ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών του οποίου τα εμπορικά σήματα περιλαμβάνουν το τσαλακωμένο μπεζ αδιάβροχο, την ανεπιτήδευτη συμπεριφορά, το πούρο, το παλιό αυτοκίνητο Peugeot 403,την αγάπη του τσίλι και την αφανή σύζυγό του (την οποία αναφέρει συχνά ). Συχνά φεύγει από ένα δωμάτιο μόνο για να επιστρέψει με τη συνθηματική φράση "Μόνο ένα ακόμη πράγμα" για να κάνει μια κριτική ερώτηση. Οι ύποπτοι για ανθρωποκτονίες της σειράς είναι συχνά εύπορα μέλη της υψηλής κοινωνίας. οδήγησε ορισμένους κριτικούς να δουν την ταξική σύγκρουση ως στοιχείο κάθε ιστορίας. Οι ύποπτοι καλύπτουν προσεκτικά τα ίχνη τους και αρχικά απορρίπτουν την περιστασιακή ομιλία και την προφανή ανικανότητα του Κολούμπο. Γίνονται όλο και πιο αναστατωμένοι καθώς η επιφανειακά ενοχλητική συμπεριφορά του πειράζει ενοχοποιητικά στοιχεία. Η αδυσώπητη προσέγγισή του οδηγεί συχνά σε αυτοενοχοποίηση ή σε καθαρή ομολογία.


Columbo 1968-2003

Απίστευτη ερμηνεία του Peter Falk ως Columbo, που έγινε “σήμα κατατεθέν” σε όλο τον κόσμο. Παλιό, κλασικό και ρετρό μοτίβο.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Columbo
Columbo (character) https://en.wikipedia.org/wiki/Columbo_(character)

Columbo 1968-2003 Columbo 1968-2003