Colony 2016-2018 Series

Tips:

Το Colony είναι μια αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας που δημιουργήθηκε από τους Carlton Cuse και Ryan J. Condal. Πρωταγωνιστούν οι Josh Holloway, Sarah Wayne Callies, Peter Jacobson, Amanda Righetti, Tory Kittles, Alex Neustaedter, Isabella Crovetti, Jacob Buster, Kim Rhodes, Paul Guilfoyle, Carl Weathers, Bethany Joy Lenz, Toby Huss και Thora Birch.
No. of Seasons 3
No. of Episodes 36

Story:

Σε ένα δυστοπικό εγγύς μέλλον στο Λος Άντζελες, οι κάτοικοι ζουν υπό καθεστώς στρατιωτικής κατοχής από μια οργάνωση γνωστή ως Μεταβατική Αρχή. Η Αρχή εξυπηρετεί μια εξωγήινη ομάδα που αναφέρεται ως "Οι οικοδεσπότες", μια εξωγήινη ρομποτική φυλή βρίσκεται κυνηγημένη, που ήρθε στη Γη για να χρησιμοποιήσει τους ανθρώπους ως συμμάχους και να εργαστούν στη δική τους μάχη. Η Αρχή επιβάλλει την πολιτική των οικοδεσποτών μέσω της στρατιωτικοποιημένης αστυνομίας που ονομάζεται Homeland Security και έχει το παρατσούκλι "Redhats". Οι οικοδεσπότες ανέλαβαν τον έλεγχο σε μια ημέρα γνωστή απλώς ως «Άφιξη». Εκείνη η μέρα ξεκίνησε με ένα παγκόσμιο μπλακ άουτ, όπου τεράστια ορθογώνια τετράγωνα κατέβηκαν από τον ουρανό, ενώνονταν μεταξύ τους για να χτίσουν τείχη που χώριζαν κάθε πόλη και κάθε έθνος. Ένας από αυτούς τους τοίχους, ύψους 30 ορόφων, πάχους πολλών μέτρων και μήκους πολλών μιλίων, περιβάλλει το κεντρικό τμήμα του Λος Άντζελες, όπου διαδραματίζεται η σειρά. Άλλα παρόμοια τείχη έχουν κατασκευαστεί γύρω από γειτονικές αστικές περιοχές, που ονομάζονται «μπλοκ», με το σύνολο να αναφέρεται ως «αποικία». Η κυκλοφορία διέρχεται από τους τοίχους σε αυστηρά ασφαλή σημεία ελέγχου, που ονομάζονται «πύλες», τα οποία επιτρέπουν στην Αρχή να ελέγχει αυστηρά την κίνηση των ανθρώπων και τη διανομή αναλωσίμων, όπως τρόφιμα και καύσιμα, τα οποία είναι με δελτίο.
Η σειρά ξεκινά λιγότερο από ένα χρόνο μετά την άφιξη των εξωγήινων που καταλαμβάνουν τη Γη. Ακολουθεί τους Μπάουμαν και την ευρύτερη οικογένειά τους στο Λος Άντζελες. Ο γιος τους, ο Τσάρλι, ήταν σε σχολικό αθλητικό ταξίδι και τον χώρισαν όταν τείχη εξωγήινων αποκόπηκαν από τμήμα της πόλης. Ο πατέρας, Will Bowman, είναι πρώην πράκτορας του FBI και συνταξιούχος στρατιωτικός φύλακας, ο οποίος εντάσσεται απρόθυμα στους Redhats (άνθρωποι που συνεργάζονται με τους εξωγήινους) και έχει επιφορτιστεί με τον εντοπισμό μελών της Αντίστασης, αφού απειλείται ότι αυτός και η οικογένειά του θα σταλούν στο «Factory» αν δεν συμμορφωνόταν. Εν αγνοία του Γουίλ, η σύζυγός του, Κέιτι, είναι πράκτορας της Αντίστασης. Αργότερα το αποκαλύπτει αυτό και αρχίζουν να ανταλλάσσουν πληροφορίες. Ο γιος τους, ο Μπραμ, ανακαλύπτει έναν δρόμο κάτω από τον τοίχο και αργότερα εντάσσεται σε μια αντίπαλη ομάδα αντίστασης.


Colony 2016-2018 Series

Ακόμα ΜΙΑ φουτουριστική κοινωνία σε αιχμαλωσία από εξωγήινους. Μόνο η Sarah Wayne Callies (πολύ καλή ερμηνεία) ξεχωρίζει από αυτή την αδιάφορη περιπέτεια. Βαρετό, 1000παιγμένο, αλλά ευέλικτο σενάριο, για πολλές κρύες νύχτες του απαισιόδοξου Αλτσχάιμερ μου.
Το μήνυμα είναι σαφές: με κάποια δικαιολογία (με εξωγήινους η χωρίς) θέλουν να μας “μαντρώσουν” για να ελέγχουν τα πάντα. Μια κλασική προετοιμασία για χειραγώγηση και πλύση εγκεφάλου. Μέχρι τότε, πάω να πιώ ένα καφέ.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Colony_(TV_series)

Colony Film
Colony (2010 film), an documentary about beekeepers and colony collapse disorder
The Colony (1995 film) an American made-for-television thriller starring John Ritter
The Colony (1996 film) an American made-for-television thriller starring Michael Paré
The Colony (2007 film) a Canadian short film by Jeff Barnaby
The Colony (2013 film) a Canadian science fiction horror film starring Laurence Fishburne
The Colony (2015 film) or Colonia, a drama starring Emma Watson and Daniel Brühl
A Colony, (2018 film) a Canadian French-language film starring Émilie Bierre
The Colony (also known as Tides, a 2021 German-Swiss science fiction thriller film
Colony 2016-2018 Series Colony 2016-2018 Series