Collateral Series 2018

Tips:

Το Collateral είναι μια βρετανική τηλεοπτική δραματική σειρά τεσσάρων μερών, σε σενάριο και δημιουργία του David Hare, σε σκηνοθεσία S. J. Clarkson. Πρωταγωνιστούν οι Carey Mulligan, Nathaniel Martello-White, Jeany Spark, Nicola Walker, John Simm, Kim Medcalf, Billie Piper, Hayley Squires και ο George Georgiou ως Μεχμέτ Ακμάν, λαθρέμπορος.
Δεν έχει σχέση με το Collateral (film), a thriller film starring Tom Cruise and Jamie Foxx (2004).
No. of Seasons 1
No. of Episodes 4

Story:

Ο Abdullah Asif, υπάλληλος της Regal Pizza, δολοφονείται στον δρόμο σε ένα νοτιοδυτικό προάστιο του Λονδίνου, αφού παρέδωσε μια πίτσα στην Karen Mars, την πρώην σύζυγο του σκιώδη υπουργού Μεταφορών David Mars. Ο DI Kip Glaspie, πρόσφατα προαχθείς, ανατίθεται να ερευνήσει την υπόθεση. Ο Kip αμφισβητεί τα κίνητρα της μάνατζερ της Regal Pizza, Laurie Stone, αφού ανακάλυψε ότι ο Abdullah δεν προοριζόταν ποτέ να παραδώσει την πίτσα της Karen, αλλά στάλθηκε από τον Stone στη θέση του συναδέλφου του Mikey Gowens. Η βασική μάρτυρας του πυροβολισμού, Linh Xuan Huy, δίνει στην αστυνομία ένα ψεύτικο όνομα και διεύθυνση, αφού έληξε τη βίζα της για να παραμείνει στο Ηνωμένο Βασίλειο.


Collateral Series 2018

Ακόμα ένα Βρετανικό σίριαλ.με την Nicola Walker και τον John Simm. Το 1ο μήνυμα: ΟΛΟΙ θέλουν να ζήσουν στην Αγγλία και ΟΛΟΙ οι Άγγλοι νιώθουν συμπόνια για τους μετανάστες. Το 2ο μήνυμα: μετά από σχέση με Άγγλο η γυναίκα γίνεται ή λεσβια ή ένα τίποτα. Το 3ο μήνυμα: αυτή η σειρά “άντεξε” μόνο 4 επεισόδια. Ακόμα ένα σίριαλ με κοινότυπο σενάριο και ακόμα μια προσπάθεια πλήσης εγκεφάλου για τους μετανάστες.



Ελληνική συμμετοχή: George Georgiou

More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Collateral_(TV_series)
Collateral Series 2018 Collateral Series 2018