Chicago P.D. 2014–2023

Tips:

Το Chicago P.D. είναι μια αμερικανική αστυνομική δραματική τηλεοπτική σειρά δράσης, δημιουργήθηκε από τους Dick Wolf και Matt Olmstead και είναι η δεύτερη δόση του franchise της Wolf's Wolf Entertainment's Chicago. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στο NBC ως αντικαταστάτης στη μέση της σεζόν στις 8 Ιανουαρίου 2014. Στις 10 Απριλίου 2023, το NBC ανανέωσε τη σειρά για μια ενδέκατη σεζόν. Πρωταγωνιστούν οι Jason Beghe, Jon Seda, Sophia Bush, Jesse Lee Soffer, Patrick John Flueger, Marina Squerciati, LaRoyce Hawkins, Archie Kao, Elias Koteas, Amy Morton, Brian Geraghty, Tracy Spiridakos, Lisseth Chavez και Benjamin Levy.
No. of Seasons 10
No. of Episodes 208

Story:

Ένα spin-off του Chicago Fire, το Chicago P.D. επικεντρώνεται στη φανταστική 21η Περιφέρεια, η οποία στεγάζει αξιωματικούς της περιπόλου και την επίλεκτη Μονάδα Πληροφοριών του τμήματος, με επικεφαλής τον ντετέκτιβ λοχία Hank Voight (Jason Beghe). Οι τρεις πρώτες σεζόν και το πρώτο μισό της τέταρτης σεζόν επικεντρώνονται τόσο στην περιπολία όσο και στους αξιωματικούς της Υπηρεσίας Πληροφοριών, αλλά η εκπομπή μετατοπίζεται για να επικεντρωθεί στη Μονάδα Πληροφοριών από το δεύτερο μισό της τέταρτης σεζόν και μετά έχουν προχωρήσει ο αξιωματικός Kevin Atwater (LaRoyce Hawkins) και η Αξιωματικός Kim Burgess (Marina Squerciati).


Chicago P.D. 2014–2023

Για να δεις μια άλλη πλευρά του Σικάγο. Το σενάριο κλασικό και η δράση πέφτει σταδιακά, με κάθε νέα σεζόν. Η 5η και 6η σεζόν θεωρώ ότι είναι αυτές με περισσότερες ανατροπές, σασπένς και δράση.
Στην ίδια δική μου κατηγορία με το Major Crimes και του "βρόμικου" Shades of Blue (Jennifer Lopez και τον Ray Liotta). Το Chicago PD είναι πιο αστυνομικό και με περισσότερη δράση.



Ελληνική συμμετοχή: Elias Koteas και Tracy Spiridakos

More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Chicago_P.D._(TV_series)

Chicago Collection
Chicago P.D. 2014–2023 Chicago P.D. 2014–2023 Chicago P.D. 2014–2023