Chicago Med 2015-2023

Tips:

Το Chicago Med είναι μια αμερικανική ιατρική δραματική τηλεοπτική σειρά που δημιουργήθηκε από τους Dick Wolf και Matt Olmstead και είναι η τρίτη δόση του franchise της Wolf Entertainment στο Chicago. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στο NBC στις 17 Νοεμβρίου 2015. Το Chicago Med ακολουθεί τους γιατρούς και τις νοσοκόμες του τμήματος επειγόντων περιστατικών (ED) του φανταστικού Ιατρικού Κέντρου Gaffney Chicago. Τον Απρίλιο του 2023, η σειρά ανανεώθηκε για ένατη σεζόν. Πρωταγωνιστούν οι Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Rachel DiPillo, Colin Donnell, Brian Tee, S. Epatha Merkerson, Oliver Platt, Marlyne Barrett, Norma Kuhling, Dominic Rains, Steven Weber, Guy Lockard, Kristen Hager και Jessy Schram.
No. of Seasons 8
No. of Episodes 163

Story:

Διαδραματίζεται στο Σικάγο, το Chicago Med είναι η τρίτη σειρά στο franchise του Dick Wolf's Chicago. Επικεντρώνεται στο τμήμα επειγόντων περιστατικών στο Ιατρικό Κέντρο Gaffney Chicago και στους γιατρούς και τις νοσοκόμες του καθώς εργάζονται για να σώσουν τις ζωές των ασθενών. Μερικές φορές διασταυρώνεται με χαρακτήρες από το Chicago Fire και το Chicago P.D.


Chicago Med 2015-2023

Έχω πει ότι είμαι αλλεργικός σε σειρές με νοσοκομεία εκτός από το New Amsterdam. Το Chicago Med το έβλεπα κατά διαστήματα και θεωρώ ότι είναι τίμιο για το είδος του.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Chicago_Med

Chicago Collection
Chicago Med 2015-2023 Chicago Med 2015-2023