Chicago Justice 2017

Tips:

Το Chicago Justice είναι μια αμερικανική νομική δραματική τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε στο NBC από την 1η Μαρτίου έως τις 14 Μαΐου 2017. Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Dick Wolf και είναι η τέταρτη δόση του franchise του Wolf's Chicago. Ένας πιλότος backdoor προβλήθηκε στις 11 Μαΐου 2016, ως μέρος της τρίτης σεζόν του Chicago P.D. πριν παραγγελθεί για σειρά. Παρά το γεγονός ότι η εκπομπή είχε οριακά καλύτερη απόδοση από το Shades of Blue και Taken, τα στελέχη του NBC δήλωσαν ότι ακυρώθηκε λόγω βιωσιμότητας και ακίνητης περιουσίας για άλλα προγράμματα. Πρωταγωνιστούν οι Philip Winchester, Jon Seda, Joelle Carter, Monica Barbaro και Carl Weathers.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 13

Story:

Η εκπομπή ακολουθεί τους εισαγγελείς και τους ανακριτές του Εισαγγελέα της πολιτείας Cook County καθώς περιηγούνται στην πολιτική της περιοχής του Σικάγο, τη νομική αρένα και την κάλυψη των μέσων ενημέρωσης ενώ επιδιώκουν τη δικαιοσύνη.


Chicago Justice 2017

Έχω δει πάνω από 10 σειρές που έχουν σχέση με την δικηγορία και το μότο είναι πάντα το ίδιο: τίμιος δικηγόρος είναι ο "χαμένος" δικηγόρος. Από την μυθοπλασία θεωρώ ότι θέλουν να μας περάσουν το μήνυμα: τίμιος δικηγόρος ειναι αυτός που σέβεται τους άδικους νόμους. Πραγματικά δεν μου έκανε καμιά εντύπωση.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Chicago_Justice

Chicago Collection
Chicago Justice 2017 Chicago Justice 2017