Chicago Fire 2012-2023

Tips:

Το Chicago Fire είναι μια αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά που δημιουργήθηκε από τους Michael Brandt και Derek Haas, με τον Dick Wolf ως εκτελεστικό παραγωγό. Είναι η πρώτη δόση του franchise της Wolf Entertainment στο Chicago, η οποία ασχολείται με διάφορες δημόσιες υπηρεσίες στο Σικάγο του Ιλινόις. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στο NBC στις 10 Οκτωβρίου 2012. Τον Απρίλιο του 2023, η σειρά ανανεώθηκε για δωδέκατη σεζόν. Πρωταγωνιστούν οι Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Lauren German, Charlie Barnett, David Eigenberg, Teri Reeves, Eamonn Walker, Yuri Sardarov, Christian Stolte, Joe Minoso, Kara Killmer, Dora Madison Burge, Steven R. McQueen, Miranda Rae Annie Ilonzeh, Alberto Rosende, Daniel Kyri, Adrian Rae και Hanako Greensmith.
No. of Seasons 11
No. of Episodes 239

Story:

Το Chicago Fire ακολουθεί τις ζωές, τόσο επαγγελματικές όσο και προσωπικές, των πυροσβεστών, του προσωπικού διάσωσης και των παραϊατρικών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Σικάγο στο φανταστικό Firehouse 51, σπίτι της φανταστικής Engine Company 51, Truck Company 81, Rescue Squad Company 3, Battalion 25 , και το Ασθενοφόρο 61. Τους ηγείται ο ηρωικός και αποφασιστικός Υποδιοικητής της Περιφέρειας Wallace Boden.


Chicago Fire 2012-2023

Κλασικό σενάριο με αρκετή πλοκή και “τίμιες” ερμηνείες. Για πολλά βράδια με “πύρινη” δράση.
Γενικά οι σειρές που έχουν σχέση με νοσοκομεία και πυροσβεστικές δεν μου αρέσουν και τις βλέπω όταν χαλαρώνω. Μοναδική εξαίρεση το New Amsterdam.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Chicago_Fire_(TV_series)

Chicago Collection
Chicago Fire 2012-2023 Chicago Fire 2012-2023 Chicago Fire 2012-2023