Chasing Shadows 2014 Series

Tips:

Το Chasing Shadows είναι ένα αστυνομικό δράμα του ITV. Δημιουργία και σενάριο από τον Rob Williams. Σκηνοθεσία από Christopher Menaul και Jim O'Hanlon. Πρωταγωνιστούν οι Reece Shearsmith, Alex Kingston, Noel Clarke, Don Warrington, Adjoa Andoh, Alfie Field, Lynda Baron, Doug Allen και Myriam Acharki.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 4

Story:

Ο D.S. Sean Stone (Reece Shearsmith) είναι ένας κοινωνικά δύστροπος υπάλληλος στο Γραφείο Αγνοουμένων και προτιμά να ασχολείται με δεδομένα παρά με ανθρώπους. Ο νέος όγκος υποθέσεων του Sean είναι συντριπτικός - έως και 300.000 άνθρωποι αγνοούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο κάθε χρόνο - αλλά το λαμπρό μυαλό του αποδεικνύεται ότι είναι τέλεια προσαρμοσμένο στο νέο του ρόλο. Εκεί που άλλοι βλέπουν μια απελπιστική, συνεχώς αυξανόμενη θάλασσα χαμένων προσώπων, ο Σον εντοπίζει μοτίβα που οδηγούν σε θύματα και στους δολοφόνους τους. Η Ruth Hattersley (Alex Kingston) είναι η αναλύτρια από το Γραφείο Αγνοουμένων που έχει επιφορτιστεί να συνεργαστεί με τον Σον. Βάζει τους ανθρώπους πρώτα, αλλά ο Σον ωθεί ακόμη και την υπομονή της σε οριακό σημείο. Ο DCI Pryor (Noel Clarke) έχει φιλοδοξίες να ανέβει στις τάξεις, αλλά όλα αυτά τίθενται σε κίνδυνο όταν ο DS Stone γίνεται η ευθύνη του.


Chasing Shadows 2014 Series

Αυτό που βλέπω σχεδόν σε όλες τις αγγλικές σειρές, είναι μια ακατάπαυστη αφέλεια και ανικανότητα. Έχω ζήσει 3 μήνες στο Νότιο Λονδίνο, έχω μιλήσει με δεκάδες Άγγλους για τα σίριαλ και όλοι (μα όλοι) μου είπαν την ίδια φράση: Θες να γελάσεις, δες σίριαλ. Δεν έχουν καμία σχέση με την Αγγλία και είναι θεατρικές υπερβολές.
Το μήνυμα: Multiply murderer για τους Άγγλους και όχι serial killer.
Στο θέμα μας το Chasing Shadows. Σπαστικές φωνές, παιδιά που πειράζουν τα email της μαμάς, ένας Άγγλος ντετέκτιβ Μόνκ που με το στανιό να βρεί Multiply murderer και γενικά νευρικές σκηνές που δεν φτάνουν στην κορύφωση. Δεν βρήκα κάτι σε αυτό το σίριαλ.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Chasing_Shadows_(TV_series)
Chasing Shadows 2014 Series Chasing Shadows 2014 Series