Chance 2016-2017

Tips:

Το Chance είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά που δημιουργήθηκε από τους Kem Nunn και Alexandra Cunningham, με πρωταγωνιστή τον Hugh Laurie. Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Nunn του 2014 και παραγγέλθηκε απευθείας σε σειρά τον Ιανουάριο του 2016 με σειρά δύο σεζόν που περιείχε είκοσι επεισόδια. Πρωταγωνιστουν οι Hugh Laurie, Ethan Suplee, Greta Lee, Stefania LaVie Owen, Clarke Peters και Diane Farr.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 20

Story:

Η σειρά επικεντρώνεται σε έναν ιατροδικαστή νευροψυχίατρο, τον Dr. Eldon Chance, που ζει στο Σαν Φρανσίσκο, ο οποίος παρασύρεται ημιπρόθυμα στην επικίνδυνη ζωή της ασθενούς του Jaclyn Blackstone με αστυνομική διαφθορά, χειραγώγηση και κακοποίηση. Ενώ αντιμετωπίζει ένα δικό του διαζύγιο και μυστικά που προσπαθεί να συγκρατήσει εδώ και χρόνια, πρέπει να σώσει τη Jaclyn, καθώς και τον εαυτό του, από τον καταχρηστικό σύντροφό της, έναν διεφθαρμένο αστυνομικό ντετέκτιβ. Ο Chance επιστρατεύει τη βοήθεια ενός ευφυούς αλλά βίαιου επισκευαστή επίπλων, του Darius.


Chance 2016-2017

Aυτός ο Hugh Laurie ΔΕΝ ξέρω ακόμα γιατί, αλλά μου αρέσει. Καλό στυλ και ατμόσφαιρα. Σου βγάζει μια άνεση και σιγουριά ότι ΔΕΝ παίζει με το δικό σου μυαλό. Έχει και τον αέρα-στυλ που αποπνέει το Σαν Φρανσίσκο.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Chance_(TV_series)
Chance 2016-2017 Chance 2016-2017 Chance 2016-2017