Carlo and Malik 2018-2020

Tips:

Το Carlo & Malik (ιταλικά: Nero a metà) είναι μια ιταλική τηλεοπτική σειρά που σκηνοθετήθηκε από τον Marco Pontecorvo και μεταδόθηκε στην Ιταλία από τις 19 Νοεμβρίου 2018, στο Rai 1. Πρωταγωνιστούν οι Claudio Amendola, Miguel Gobbo Diaz, Fortunato Cerlino, Rosa Diletta Rossi, Alessandro Sperduti, Margherita Vicario, Sandra Ceccarelli, Alessia Barela, Antonia Liskova, Angela Finocchiaro, Nicole Grimaudo, Gianluca Gobbi, Giorgia Salari και Caterina Guzzanti.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 24

Story:

Ο επιθεωρητής Carlo Guerrieri του αστυνομικού τμήματος Rione Monti στις έρευνές του πλαισιώνεται από τον 28χρονο Malik Soprani, αναπληρωτή επιθεωρητή που μόλις αποφοίτησε από την ακαδημία, και από την κόρη του Alba, ιατροδικαστή στο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής με επικεφαλής τη μέντορά του Giovanna Di Castro. Ο Malik κατάγεται από την Ακτή του Ελεφαντοστού, υιοθετήθηκε από την Alice και έτσι μεγάλωσε και σπούδασε στην Ιταλία και έγινε Ιταλός πολίτης. Η παρουσία του θα προκαλέσει όλεθρο μέσα στο αστυνομικό τμήμα, επιπλέον, η Άλμπα θα αναπτύξει έντονα συναισθήματα για εκείνον, παρά το γεγονός ότι έχει σχέση με τον Ρικάρντο και πρόσφατα μετακόμισε μαζί του. Ο Κάρλο κατάγεται από το δρόμο, δεν έχει κάνει σπουδαία καριέρα, είναι πεισματάρης και επαναστάτης αλλά πολύ προστατευτικός με την κόρη του που μεγάλωσε μόνος, ενώ ο Malik είναι φιλόδοξος και λαμπρός, έτσι οι δυο τους αναπόφευκτα θα τα πάνε καλά.


Carlo and Malik 2018-2020

Κλασικό αδιάφορο και βαρετό. Δεν έχει κάποιο στοιχείο πάνω από το μέτριο. Απαράδεκτο σενάριο, πλοκή παιδαριώδη, κακές ερμηνείες και ένα λαβ στόρι τραβηγμένο και σαχλό. Δεν υπάρχει καθόλου σασπένς γιατί όλα φαίνονται από την αρχή. Εκεί στην Ιταλία όλοι τα κάνουν όλα, όλοι ερωτεύονται τους πάντες και δεν υπάρχουν κερατάδες γιατί σε πέντε λεπτά θα ξαναερωτευτούν. Αυτό το γλυκανάλατο ειδύλλιο με φόντο τον ρατσισμό είναι ΤΟΣΟ άχαρο και αδιάφορο που δεν αντέχει ούτε η Μάμα Ιτάλια με την λάσπη σπαγκέτι.
Το πιο σημαντικό στοιχείο: τα κινητά τηλέφωνα. Όλες οι εξιχνιάσεις βασίζονται στις τηλεφωνικές συνομιλίες που ΕΔΩ τις έχουν μέσα σε 2 λεπτά και δίχως εισαγγελική απόφαση. Και οι μπάτσοι δεν κάνουν τίποτα και απλά ΠΑΝΤΑ πιάνουν το ένοχο. Αν όντως αυτό γίνεται στην Ιταλία τότε όλοι οι ένοχοι είναι ηλίθιοι που μιλάνε από τα κινητά. Ωραίο μήνυμα.


Άποψή μου:


More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Carlo_%26_Malik
Carlo and Malik 2018-2020 Carlo and Malik 2018-2020