Capitani 2019-2022

Tips:

Το Capitani είναι μια λουξεμβουργιανή τηλεοπτική σειρά των Thierry Faber (ιδέα), Eric Lamhène και Christophe Wagner (συνδημιουργοί). Η πρώτη σεζόν γυρίστηκε το καλοκαίρι του 2018 υπό τη σκηνοθεσία του Christophe Wagner, τότε με τον τίτλο εργασίας The Forest. Πρωταγωνιστούν οι Luc Schiltz, Sophie Mousel, Jil Devresse, Jules Werner και Claude De Demo.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 24

Story:

Ο κύριος χαρακτήρας είναι ο Luc Capitani, επιθεωρητής της δικαστικής αστυνομίας στα νότια της χώρας. Στην πρώτη σεζόν, βρίσκεται σε ιδιωτικό χώρο στην Ανατολή, στο Munst (Manscheid), όταν προσλαμβάνεται επί τόπου για να λύσει τη δολοφονία ενός κοριτσιού, της Jenny Engel, που βρέθηκε νεκρή στο δάσος. Η έρευνα διεξάγεται από τη νεαρή αστυνομική Έλσα Λέι, η οποία είναι από την περιοχή. Γρήγορα, οι ερευνητές μπλέκονται σε μια περίπλοκη ίντριγκα, όπου όλα είναι καλά και κάθε χωρικός ξέρει περισσότερα από όσα θέλει να πει. Και τότε υπάρχει μια παλιά υπόθεση από 15 χρόνια πριν, την οποία αντιμετωπίζει συνεχώς . Η ιστορία λαμβάνει χώρα εντός 8 ημερών και διηγείται κυρίως χρονολογικά (εκτός από μερικές αναδρομές στο τελευταίο επεισόδιο). Στη δεύτερη σεζόν ο Luc Capitani απελευθερώνεται από τη φυλακή μετά από 3 χρόνια. Αυτό, ωστόσο, υπό μία προϋπόθεση: θα πρέπει να μπει με μυστικό διείσδυση στο νυχτερινό περιβάλλον της περιοχής του σιδηροδρομικού σταθμού στην πόλη.


Capitani 2019-2022

Απλό, καλογυρισμένο, με καλές ερμηνείες και κλασικό σενάριο με αρκετό σασπένς. Επάνω στη κορύφωση το έχασε λίγο αλλά παραμένει μια καλή αστυνομική σειρά από το Λουξεμβούργο.



More Info -- https://lb.wikipedia.org/wiki/Capitani
Capitani 2019-2022 Capitani 2019-2022