Caliphate 2020

Tips:

Το Caliphate - Χαλιφάτο (Σουηδικά: Kalifat) είναι μια σουηδική δραματική τηλεοπτική σειρά θρίλερ. Πρωταγωνιστούν οι Gizem Erdogan, Amed Bozan, Aliette Opheim και Albin Grenholm.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 8

Story:

Η ιστορία ξεκινά με την Pervin, μια νεαρή μουσουλμάνα από τη Σουηδία που ζει υπό την κυριαρχία του ISIS στη Ράκα της Συρίας, με τον σύζυγό της, μέλος του Ισλαμικού Κράτους, Husam και τη νεογέννητη κόρη τους Latifa. Απογοητευμένη από τη ζωή στη Ράκα που ελέγχεται από το ISIS, η Pervin ψάχνει να επιστρέψει στη Σουηδία. Αφού αποκτά ένα κινητό τηλέφωνο από τη γειτόνισσα και φίλη της Tine (την οποία σέρνουν μακριά από το σπίτι της Pervin, όπου κρυβόταν προσπαθώντας να ξεφύγει από την αναγκαστική να ξαναπαντρευτεί μετά τον θάνατο του συζύγου της), επικοινωνεί με την Dolores, μια υπέρμαχος κατά της ριζοσπαστικοποίησης στη Σουηδία. Η Ντολόρες φέρνει την Πέρβιν σε επαφή με τη Φατίμα, η οποία είναι πράκτορας της Σουηδικής Υπηρεσίας Ασφαλείας. Η Φατίμα βρίσκεται σε κόντρα με την ηγεσία λόγω κάποιου προηγούμενου περιστατικού με τον «Λόρεντς». Η Φατίμα αρχίζει να μιλάει με την Πέρβιν από το τηλέφωνο και προσπαθεί να της βρει πληροφορίες σχετικά με μια τρομοκρατική επίθεση που σχεδιάζεται στη Σουηδία, με αντάλλαγμα μια ασφαλή επιστροφή στη Σουηδία για την Πέρβιν και την κόρη της.


Caliphate 2020

Το Kalifat είναι ένα θρίλερ για τις αναμειγμένες μοίρες πέντε νέων γυναικών που παγιδεύονται στη ντροπιαστική και καταστροφική δύναμη του θρησκευτικού φονταμενταλισμού.
Ρεαλιστική άποψη μιας κοινωνίας που το μόνο που θέλει είναι να πεθάνουν όλοι οι άπιστοι. Και όμως υπάρχουν μέσα σε αυτή και άνθρωποι που θέλουν να ζήσουν.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Caliphate_(TV_series)
Caliphate 2020 Caliphate 2020