Cafe Minamdang 2022

Tips:

Το Cafe Minamdang είναι μια κωμωδία δράσης από τη Νότια Κορέα. Βασίζεται σε ένα διαδικτυακό μυθιστόρημα με τίτλο Minamdang: Case Note του συγγραφέα Jung Jae-ha, το οποίο κυκλοφόρησε σε σειρά στο KakaoPage και κέρδισε το μεγάλο βραβείο στον διαγωνισμό διαδικτυακών μυθιστορημάτων της πλατφόρμας. Πρωταγωνιστούν οι Seo In-Guk, Oh Yeon-Seo, Kwak Si-Yang, Kang Mi-Na, Baek Seo-Hoo, Kwon Soo-Hyun, Han Da-Mi, Kim Sung-Yong, Cha Gun-Woo και Jeong Man-Sik.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 18

Story:

Ο Nam Han-Jun (Seo In-Guk) είναι ένας πρώην εγκληματίας, ο οποίος τώρα εργάζεται ως απατεώνας. Για τις απάτες του, μεταμφιέζεται σε μάντισσα και διευθύνει το μάντειο Minamdang. Προσελκύει πελάτες με την ελκυστική του εμφάνιση και τις ομαλή ομιλία του. Εξαπατά τους πελάτες του για χρήματα, αλλά εμπλέκεται και στις υποθέσεις τους και βοηθά στην επίλυσή τους. Παρέχει ακόμη και εξυπηρέτηση πελατών για τους πελάτες του. Οι συνεργάτες του Nam Han-Jun είναι οι Su-Cheol και Nam Hye-Jun. Η Su-Cheol διευθύνει ένα ιδιωτικό γραφείο ντετέκτιβ και η Nam Hye-Jun είναι η μικρότερη αδερφή του Nam Han-Jun. Είναι μια ελίτ χάκερ. Ο Han Jae-Hui (Oh Yeon-Seo) έχει εργαστεί ως ντετέκτιβ για 3 χρόνια. Είναι ενθουσιώδης για τη δουλειά της και προσπαθεί να ακολουθήσει έναν δίκαιο δρόμο. Κάπως έτσι, ο Han Jae-Hui μπλέκει με τον Nam Han-Jun.


Cafe Minamdang 2022

Έξυπνοι διάλογοι με καλό σενάριο και καλή σκηνοθεσία με γρήγορη πλοκή. Από το 4ο επεισόδιο άρχισε να γίνεται βαρετό. Μια σκηνή δολοφονίας στο 6ο επεισόδιο δεν “δένει” με την υπόλοιπη ιστορία. Αρκετά πρωτότυπο για το είδος του στην Νότια Κορέα.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Caf%C3%A9_Minamdang
Cafe Minamdang 2022 Cafe Minamdang 2022