CSI: Vegas 2021-2023

Tips:

Το CSI: Vegas είναι μια αμερικανική αστυνομική δραματική τηλεοπτική σειρά που έκανε το ντεμπούτο της στο CBS στις 6 Οκτωβρίου 2021. Είναι συνέχεια της μακροχρόνιας σειράς CSI: Crime Scene Investigation και της πέμπτης σειράς του franchise CSI. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Paula Newsome, Matt Lauria, Mel Rodriguez και Mandeep Dhillon ως νέοι χαρακτήρες. Ο William Petersen και η Jorja Fox επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους από το CSI: Crime Scene Investigation ως Gil Grissom και Sara Sidle κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν πριν αναχωρήσουν, ενώ η Marg Helgenberger επαναλαμβάνει τον ρόλο της CSI: Crime Scene Investigation ως Catherine Willows ξεκινώντας με τη δεύτερη σεζόν. Οι Wallace Langham, Paul Guilfoyle και Eric Szmanda επαναλαμβάνουν επίσης τους ρόλους τους ως David Hodges, Jim Brass και Greg Sanders, ως guest.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 31

Story:

Μια επίθεση στον Τζιμ Μπρας βγάζει τον Γκιλ Γκρίσομ και τη Σάρα Σιντλ από τη σύνταξη, μόνο για να αποκαλύψουν μια συνωμοσία που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο το εργαστήριο εγκλήματος του Λας Βέγκας και να οδηγήσει στην απελευθέρωση χιλιάδων καταδικασμένων δολοφόνων. Ενώ ο Γκρίσομ και η Σάρα προσπαθούν να βοηθήσουν έναν πρώην συνάδελφο που εμπλέκεται σε παραποίηση στοιχείων, η ομάδα του CSI ερευνά τη δολοφονία ενός ζευγαριού την ημέρα του γάμου τους και βρίσκει έναν σύνδεσμο με τη σκοτεινή πλευρά της ελίτ του Λας Βέγκας. Καθώς ο Γκρίσομ και η Σάρα συνεχίζουν την έρευνά τους για κατηγορίες εναντίον του Ντέιβιντ Χότζες, οι CSI ερευνούν τη δολοφονία ενός προγραμματιστή βιντεοπαιχνιδιών που βρέθηκε σε ένα σιντριβάνι πριν από ένα τουρνουά παιχνιδιών.


CSI: Vegas 2021-2023

Κλασικά σενάριο με την νέα-φρέσκια χροιά και την λάμψη του Λας Βέγκας, εδώ απλά πιο νέο και πιο αδιάφορο. Να κάνουμε ακόμα ένα franchise, με το ίδιο αναμάσημα, να βγάλουμε κάνα φράγκο ΔΕΝ βλέπεται ούτε με φρένο εσπρέσο και παρέα.
Τα περισσότερα franchise γίνονται με τοπική χρηματοδότηση, για την διαφήμιση του κάθε τόπου. Αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση του σεναρίου και στην παρουσίαση του εκάστοτε τόπου.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/CSI:_Vegas

CSI Collection
CSI: Vegas 2021-2023 CSI: Vegas 2021-2023