CSI: NY 2004-2013

Tips:

Το CSI: NY (Crime Scene Investigation: New York,) είναι μια αμερικανική αστυνομική τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε στο CBS από τις 22 Σεπτεμβρίου 2004 έως τις 22 Φεβρουαρίου 2013, για συνολικά εννέα σεζόν. και 197 πρωτότυπα επεισόδια. Η εκπομπή ακολουθεί τις έρευνες μιας ομάδας ιατροδικαστών και αστυνομικών της Νέας Υόρκης που προσδιορίζονται ως "Ερευνητές στο Τόπο του Εγκλήματος" CSU (αντί του πραγματικού τίτλου "Crime Scene Unit Forensic Technicians") καθώς αποκαλύπτουν τις συνθήκες πίσω από μυστηριώδεις και ασυνήθιστους θανάτους , καθώς και άλλα εγκλήματα. Η σειρά είναι ένα έμμεσο spin-off από τη σειρά CSI: Crime Scene Investigation και ένα άμεσο spin-off από το CSI: Miami, κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου στο οποίο αρκετοί από τους χαρακτήρες του CSI: NY έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση. Είναι η τρίτη σειρά στο franchise CSI. Πρωταγωνιστούν οι Gary Sinise, Melina Kanakaredes, Carmine Giovinazzo, Vanessa Ferlito, Hill Harper, Eddie Cahill, Anna Belknap, Robert Joy, A. J. Buckley και Sela Ward.
No. of Seasons 9
No. of Episodes 197

Story:

Το CSI: NY ακολουθεί μια ομάδα ερευνητών που εργάζονται για το εργαστήριο εγκλήματος της Νέας Υόρκης. Η σειρά δίνει μεγάλη έμφαση στο ποινικό προφίλ. Επικεφαλής της ομάδας είναι ο ντετέκτιβ Μακ Τέιλορ, πρώην πεζοναύτης από το Σικάγο. Ο Mac, ένας βετεράνος του NYPD, έχασε τη σύζυγό του στις 9/11 και ως εκ τούτου πρέπει να εργαστεί για να ξαναφτιάξει την προσωπική του ζωή ενώ επιβλέπει την ομάδα του. Είναι οργανωμένος, αποτελεσματικός, αφοσιωμένος και πολύ σωστός στο διοικητικό του στυλ. Η σύντροφος του Mac είναι αρχικά η Stella Bonasera. Η Στέλλα είναι μισή Ελληνίδα, μισή Ιταλίδα και ζει στη Νέα Υόρκη. Βοήθησε τον Mac να αντιμετωπίσει τον αντίκτυπο του θανάτου της συζύγου του και από τότε είναι δίπλα του. Είναι μια έξυπνη ερευνήτρια, ωστόσο συχνά μιλάει πριν το σκεφτεί. Η Στέλλα φεύγει από τη Νέα Υόρκη για να διευθύνει ένα εργαστήριο εγκλήματος στη Νέα Ορλεάνη και τη θέση της παίρνει η ντετέκτιβ Τζο Ντάνβιλ. Η Jo είναι πρώην εγκληματολόγος του FBI και έμπειρη ψυχολόγος. Αυτή και ο Mac δημιουργούν γρήγορα μια ισχυρή φιλία και μια ακόμα πιο δυνατή σχέση εργασίας. Η Τζο εξακολουθεί να στοιχειώνεται από την απομάκρυνσή της από το FBI, έτσι εργάζεται για να ανακτήσει την επαγγελματική της φήμη. Μαζί, ο Mac, η Stella και η Jo ηγούνται μιας ελίτ ομάδας ντετέκτιβ, συμπεριλαμβανομένων των Danny Messer, Aiden Burn και Lindsay Monroe. Η ομάδα συνεργάζεται επίσης με τον CSI Sheldon Hawkes, τον ντετέκτιβ Don Flack, τον ιατροδικαστή Sid Hammerback και τον εκπαιδευόμενο CSI Adam Ross.


CSI: NY 2004-2013

Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη σειρά από όλο το πακέτο CSI. Με κλασικό αλλά δεμένο σενάριο, με καλή πλοκή και καλές ερμηνείες όπως αυτή της Melina Kanakaredes. Μια σειρά για πολλά βράδια περιπέτειας και διασκέδασης.



Ελληνική συμμετοχή: Melina Kanakaredes

More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/CSI:_NY

CSI Collection
CSI: NY 2004-2013 CSI: NY 2004-2013 CSI: NY 2004-2013