CSI: Miami 2002-2012

Tips:

Το CSI: Miami (Crime Scene Investigation: Miami) είναι μια αμερικανική αστυνομική δραματική τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε από τις 23 Σεπτεμβρίου 2002 έως τις 8 Απριλίου 2012 στο CBS. Με τον David Caruso ως τον Lieutenant Horatio Caine, την Emily Procter ως Ντετέκτιβ Calleigh Duquesne και τον Adam Rodriguez ως ντετέκτιβ Eric Delko, η σειρά είναι το πρώτο άμεσο spin-off του CSI: Crime Scene Investigation, "μεταμόσχευση" το ίδιο πρότυπο και το ίδιο κόλπο - σκληρά εγκλήματα, διαδικαστική πλοκή και εκθαμβωτικά γραφικά - σε [μια νέα πόλη] διατηρώντας παράλληλα την ουσία της αρχικής ιδέας. Πρωταγωνιστούν οι David Caruso, Emily Procter, Adam Rodriguez, Khandi Alexander, Rory Cochrane, Kim Delaney, Sofia Milos, Jonathan Togo, Rex Linn, Eva LaRue, Megalyn Echikunwoke, Eddie Cibrian και Omar Benson Miller.
No. of Seasons 10
No. of Episodes 232

Story:

Το CSI: Το Μαϊάμι ακολουθεί μια ομάδα ντετέκτιβ που έχουν ανατεθεί στις Έρευνες Τόπων Εγκλήματος του Αστυνομικού Τμήματος του Μαϊάμι-Ντέιντ, μια επίλεκτη μονάδα που λειτουργεί από το (φανταστικό) "αρχηγείο της αστυνομίας του Μαϊάμι Νταντ, με το απόκοσμο μπλε φως και τις οθόνες που τρεμοπαίζουν". Η ομάδα καθοδηγείται από τον υπολοχαγό Horatio Caine (David Caruso), ο οποίος, μέσω της ιστορίας του ως εμπειρογνώμονα εξουδετέρωσης βομβών, έχει αποκτήσει εξειδικευμένες γνώσεις στην εγκληματολογία εκρηκτικών. Ο Οράτιος πιστεύει ότι «το κακό είναι» και ζει «μεταξύ των δραστών αυτού του κακού και των ανθρώπων που προσπαθούν να μπουν ανάμεσα σε αυτό το κακό και τον πολίτη».


CSI: Miami 2002-2012

Σίγουρα o David Caruso ως Lieutenant Horatio Caine, έχει το δικό του γκλάμουρ-στυλ, αλλά για μένα ήταν μια αδιάφορη και βαρετή αστυνομική σειρά. Για 10 σεζόν, βλέπουμε έναν πανέξυπνο, καπάτσο, αιμοσταγή, δόλιο, αναίσθητο και πάνω από όλα ΟΜΟΡΦΟ μπάτσο, να πιάνει, σκοτώνει, εξαφανίζει όλους (μα όλους λέμε) τους κακοποιούς του Μαιάμι και των περιχώρων. Δεν ντρέπομαι να πω ότι "πήδηξα" πολλά επεισόδια. Χόρτασε το μάτι μου (το ένα) να βλέπει την βρωμιά από το εξωτικό-γκλάμουρ Μαιάμι. Με μια φράση: Super Ouaou Glamour Amazing!



Ελληνική συμμετοχή: Sofia Milos

More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/CSI:_Miami

CSI Collection
CSI: Miami 2002-2012 CSI: Miami 2002-2012