CSI: Cyber 2015-2016

Tips:

Το Cyber (Crime Scene Investigation: Cyber) είναι μια αμερικανική αστυνομική δραματική τηλεοπτική σειρά που έκανε πρεμιέρα στις 4 Μαρτίου 2015 στο CBS. Η σειρά, με πρωταγωνιστές την Patricia Arquette και τον Ted Danson, είναι το τρίτο spin-off του CSI: Crime Scene Investigation και η τέταρτη σειρά του franchise CSI. Στις 12 Μαΐου 2016, το CBS ακύρωσε τη σειρά μετά από δύο σεζόν. Πρωταγωνιστούν οι Patricia Arquette, James Van Der Beek, Peter MacNicol, Shad Moss, Charley Koontz, Hayley Kiyoko και Ted Danson.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 31

Story:

Η σειρά ακολουθεί μια ελίτ ομάδα ειδικών πρακτόρων του FBI που έχουν επιφορτιστεί με τη διερεύνηση των εγκλημάτων στον κυβερνοχώρο στη Βόρεια Αμερική. Με έδρα την Ουάσιγκτον, η ομάδα εποπτεύεται από την αναπληρωτή διευθυντή Avery Ryan. Η Ράιαν είναι μια ψυχολόγος συμπεριφοράς που ίδρυσε το τμήμα Κυβερνοεγκλήματος του FBI και διευθύνει ένα πρόγραμμα «hack-for-good», ένα σχέδιο στο οποίο οι εγκληματίες που συλλαμβάνει μπορούν να δουλέψουν γι' αυτήν αντί για ποινή φυλάκισης.


CSI: Cyber 2015-2016

Για να σημειώσεις τα hacking tips στην αρχή κάθε επισοδείου. Η ατυχής συνέχεια του CSI: Crime Scene Investigation (2000–2015). Μέσα σε λίγο τηλεοπτικό χρόνο, προσπαθούν να δώσουν πολλές πληροφορίες και το κάθε επεισόδιο μου φάνηκε πολύ "λίγο". Σαν ένα σφηνάκι που ήταν μισό. Καλό σενάριο, αλλά μέτρια Patricia Arquette, μέτρια αντιμετώπηση ηλεκτρονικών εγκλημάτων και λίγη διασκέδαση. Καλύτερο όμως από το απαράδεκτο CSI Miami.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/CSI:_Cyber

CSI Collection
CSI: Cyber 2015-2016 CSI: Cyber 2015-2016