CSI: Crime Scene Investigation 2000-2015

Tips:

Το CSI: Crime Scene Investigation, που αναφέρεται επίσης ως CSI και CSI: Las Vegas, είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά εγκληματολογικών ερευνών που προβλήθηκε στο CBS από τις 6 Οκτωβρίου 2000 έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2015. Αυτό ήταν το πρώτο στο franchise του CSI και πρωταγωνιστούσαν οι William Petersen, Marg Helgenberger, Gary Dourdan, George Eads, Jorja Fox, Ted Danson, Laurence Fishburne, Elisabeth Shue και Paul Guilfoyle. Η σειρά ολοκληρώθηκε με ένα μεγάλου μήκους φινάλε, το "Immortality". Μια επόμενη σειρά, CSI: Vegas, έκανε πρεμιέρα το 2021.
No. of Seasons 15
No. of Episodes 337

Story:

Αναμειγνύοντας το δράμα που βασίζεται σε χαρακτήρες, το CSI: Crime Scene Investigation ακολουθεί μια ομάδα ερευνητών σκηνών εγκλήματος που απασχολούνται από το Αστυνομικό Τμήμα του Λας Βέγκας καθώς χρησιμοποιούν φυσικά στοιχεία για την εξεύρεση δολοφονιών. Η ομάδα διευθύνεται αρχικά από τον Dr. Gil Grissom (Petersen), ένας κοινωνικά δύστροπος εγκληματολόγος που προάγεται σε επόπτη CSI μετά το θάνατο ενός ασκούμενου ερευνητή. Η Catherine Willows (Marg Helgenberger), είναι ανύπαντρη μητέρα με ένστικτο αστυνομικού. Γεννημένη και μεγαλωμένη στο Λας Βέγκας, η Catherine ήταν στρίπερ πριν στρατολογηθεί στις αρχές επιβολής του νόμου και εκπαιδευτεί ως ειδικός στο αίμα. Μετά την αποχώρηση του Γκρίσομ κατά την ένατη σεζόν της σειράς, η Κάθριν προάγεται σε επόπτη. Μετά την επίβλεψη της εκπαίδευσης του νέου ερευνητή Raymond Langston (Fishburne), ο Willows αντικαθίσταται από τον D.B. Russell (Danson) και προσλήφθηκε στο FBI λίγο αργότερα. Ο Ράσελ είναι οικογενειάρχης, δεινός εγκληματολόγος βοτανολόγος και βετεράνος του εργαστηρίου εγκλήματος του Σιάτλ.


CSI-2000-2015

Το σενάριο είναι κλασικό για τέτοιου είδους σειρά και η πλοκή σε κάθε επεισόδιο έχει την δική της δυναμική. Και εδώ, η κάθε σειρά εκμεταλλεύεται την εκάστοτε κουλτούρα του τόπου. Από τη 2η σεζόν απλά βλέπω μια σειρά για να γεμίσω το χρόνο μου. Βλέποντας τέτοιες σειρές, σίγουρα ακονίζεις το μυαλό σου.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/CSI:_Crime_Scene_Investigation

CSI Collection
CSI-2000-2015 CSI-2000-2015