Burning Body 2023

Tips:

Το Burning Body (ισπανικά: El cuerpo en llamas) είναι μια ισπανική τηλεοπτική μίνι σειρά εγκλήματος του 2023 σε σενάριο Laura Sarmiento και σκηνοθεσία των Jorge Torregrossa και Laura Mañá. Πρωταγωνιστούν οι Úrsula Corberó, Quim Gutiérrez και José Manuel Poga.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 8

Story:

Τοποθετημένο το 2017, η πλοκή είναι μια μυθοπλασία του πραγματικού εγκλήματος της Guardia Urbana. Με την εύρεση ενός καμένου σώματος στη δεξαμενή Foix κοντά στη Βαρκελώνη, η πλοκή εμβαθύνει στο κουβάρι των τοξικών σχέσεων, της απάτης, της βίας και των σεξουαλικών σκανδάλων που αφορούν τον νεκρό (Pedro, αστυνομικός) και άλλους δύο συναδέλφους του (Rosa και Αλβερτος).


Burning Body 2023

Κόντρα ρόλοι για την Úrsula Corberó(Tokyo) και José Manuel Poga(Gandía) με καλές ερμηνείες. Το θέμα είναι ότι είμαι “αλλεργικός” στα σενάριο που βασίζονται σε γεγονότα. Ο μοναδικός λόγος για να γίνει ταινία ένα τέτοιο “φονικό” γεγονός είναι για να βγάλει κάποιος λεφτά. Και οι θεατές θα αναρωτιούνται εάν έγινε έτσι. Όταν η μυθοπλασία μπλέκεται με την άποψη του σεναριογράφου, τότε θεωρώ ότι το αποτέλεσμα θα μπερδέψει τον θεατή.
Rosa Peral's Tapes 2023 Las Cintas de Rosa Peral — Αυτό το ντοκιμαντέρ αληθινού εγκλήματος παρουσιάζει την πρώτη συνέντευξη της Ρόζα Περάλ από τη φυλακή αφότου καταδικάστηκε για τη δολοφονία του συντρόφου της με τη βοήθεια ενός πρώην εραστή.

Burning Body 2023


More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Burning_Body
Burning Body 2023