Bright Eyed Revenge 2016-2017

Tips:

Το Bright Eyed Revenge στα Γαλλικά La Vengeance aux yeux clairs είναι μια γαλλοβελγική τηλεοπτική σειρά που παράγεται από τους Jean-Luc Azoulay, Jean-Sébastien Bouilloux και JLA Productions σε συμπαραγωγή με τον TF1, Πρωταγωνιστούν οι Laëtitia Milot, Claire Borotra, Bernard Yerlès, Benoît Michel και Lola Dewaere.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 14

Story:

Η Emma Fortuny έχασε την οικογένειά της πριν από δέκα χρόνια, οι δολοφονίες τους μεταμφιέστηκαν σε τροχαίο ατύχημα, από το οποίο γλίτωσε. Διχασμένη ακόμα από αυτό που συνέβη δέκα χρόνια νωρίτερα, αποφασίζει να επιστρέψει στην Κυανή Ακτή για να πάρει εκδίκηση και να αποδώσει δικαιοσύνη στην οικογένειά της, με μια νέα ταυτότητα: την Olivia Alessandri. Για να πετύχει τους σκοπούς της, θα διεισδύσει λοιπόν σε μια πλούσια τοπική οικογένεια, τους Ιππότες, τους οποίους γνωρίζει ότι εμπλέκονται στη δολοφονία των συγγενών της, προκειμένου να ανακαλύψει την ταυτότητα του χορηγού. Αλλά δεν είναι τόσο απλό, μπροστά στην τοπική διαφθορά.


Bright Eyed Revenge 2016-2017

Για να χαρείς την εκδίκηση που ΔΕΝ πήρες ποτέ. Ανάλαφρο - Γαλλικό - αισθηματικό - αναμενόμενο και αργό. Δλδ βαρετό και κοινότυπο. Εκεί στη Γαλλία, μάλλον είναι στη μόδα τα φαρδιά φρύδια.
Υπάρχουν 2 πιπίλες. Η μια λέει ότι: Σε κάποιους αρέσουν αυτά-εκείνα τα σίριαλ. Η άλλη πιπίλα λέει: ΜΗΝ βλέπεις αυτό-εκείνο γιατί ΔΕΝ είναι καλό.
Εγώ λέω: ΔΕΝ μπορώ να προτείνω σε κανένα να δει (Ταινία-σίριαλ) να διαβάσει (βιβλίο) να ακούσει(μουσική) γιατί και στα τρία η επιλογή είναι καθαρά προσωπική υπόθεση.



More Info -- https://fr.wikipedia.org/wiki/La_Vengeance_aux_yeux_clairs
Bright Eyed Revenge 2016-2017 Bright Eyed Revenge 2016-2017