Breaking Bad 2008-2013


20 Top Series

Tips:

Το Breaking Bad είναι μια αμερικανική αστυνομική δραματική τηλεοπτική σειρά που δημιουργήθηκε και παρήχθη από τον Vince Gilligan για το AMC στις 20 Ιανουαρίου 2008 και ολοκληρώθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2013, μετά από πέντε σεζόν που αποτελούνταν από 62 επεισόδια. Πρωταγωνιστούν οι Bryan Cranston, Anna Gunn, Aaron Paul, Dean Norris, Betsy Brandt, RJ Mitte, Giancarlo Esposito, Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Laura Fraser και Jesse Plemons.
No. of Seasons 5
No. of Episodes 62

Story:

Διαδραματίζεται στο Αλμπουκέρκη του Νέου Μεξικού, μεταξύ 2008 και 2010, το Breaking Bad ακολουθεί τον Walter White (Bryan Cranston), έναν κακοπληρωμένο, υπερκαταρτισμένο και αποθαρρυμένο δάσκαλο χημείας στο λύκειο, ο οποίος παλεύει με μια πρόσφατη διάγνωση καρκίνου του πνεύμονα στο τρίτο στάδιο, να μεταμορφώνεται σε αδίστακτο βασιλιά στο τοπικό εμπόριο ναρκωτικών μεθαμφεταμίνης, για να εξασφαλίσει οικονομικά την οικογένειά του. Κατασκευάζοντας αρχικά μόνο μικρές παρτίδες μεθαμφεταμίνης με τον πρώην μαθητή του Jesse Pinkman (Aaron Paul), σε ένα εργαστήριο κυλιόμενης μεθόδου. Ο Walter και ο Jesse επεκτείνονται τελικά για να φτιάξουν μεγαλύτερες παρτίδες ειδικής μπλε μεθαμφεταμίνης που είναι απίστευτα αγνή και δημιουργεί μεγάλη ζήτηση. Ο Walter παίρνει το όνομα «Heisenberg» για να κρύψει την ταυτότητά του. Λόγω των δραστηριοτήτων του που σχετίζονται με τα ναρκωτικά, ο Walter βρίσκεται τελικά σε αντίθεση με την οικογένειά του, με την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών (DEA) μέσω του κουνιάδου του Hank Schrader, με τις τοπικές συμμορίες και τα μεξικανικά καρτέλ ναρκωτικών (και με τους διανομείς του), θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του ίδιου και της οικογένειάς του.


Breaking Bad 2008

Για να βρείς μια δικαιολογία για την παπαριά που έχεις κάνει. Καλό σενάριο (βασισμένο σε γεγονός), πολύ καλό acting, αλλά - χμ, υπάρχει ένα τόσο δα αλλά. Αυτό το: Τα κάνω όλα πόρνη, για την οικογένειά μου…. Πολύ αμερικάνικο ρε bro (like: loser, chiken, bitch). Εξαιρετικές οι ερμηνείες του Aaron Paul και του Bob Odenkirk, που και οι δυο έκαναν prequel and sequel.
Ηθική απόδειξη: όλοι μπορούν να κάνουν χειρότερες παπαριές από τον διπλανό τους.
Εν κατακλείδι είναι μια πολύ καλή και άρτια σειρά του είδους, με εξαιρετική σκηνοθεσία, κάστινγκ και ερμηνείες, με κλασικό σενάριο στο είδος του, με αρκετό σασπένς και πολλές ανατροπές. Ο καθένας το δικό του ηθικό δίδαγμα.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Breaking_Bad

Breaking Bad Collection
Breaking Bad 2008 Breaking Bad 2008 Breaking Bad 2008 Breaking Bad 2008 Breaking Bad 2008