Borderliner - Grenseland 2017

Tips:

Το Borderliner (νορβηγικά: Grenseland) είναι μια νορβηγική νουάρ αστυνομική δραματική σειρά που περιλαμβάνει έναν αστυνομικό ντετέκτιβ του Όσλο που εμπλέκεται σε μια έρευνα αυτοκτονίας ενώ επισκέπτεται τη γενέτειρά του. Πρωταγωνιστούν οι Tobias Santelmann, Ellen Dorrit Petersen, Benjamin Helstad και Eivind Sander.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 8

Story:

Ο Nikolai Andreassen, ένας αστυνομικός ντετέκτιβ από το Όσλο, επισκέπτεται την πόλη του, κοντά στον ποταμό Tista, στα σουηδικά σύνορα. Παρασύρεται στην έρευνα της αυτοκτονίας ενός ντόπιου που ονομάζεται Tommy Hagen. Η συν-ανακριτής του, Anniken Høygaard-Larsen, από την Εθνική Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών, υποπτεύεται ότι υπάρχει κάποιο ύποπτο παιχνίδι. Ο Νικολάι φυτεύει στοιχεία για να προστατεύσει τον μικρότερο αδερφό του, Λαρς, ο οποίος φαίνεται να εμπλέκεται, αλλά αργότερα ανακαλύπτει την αλήθεια πίσω από το θάνατο του Χάγκεν.


Borderliner - Grenseland 2017

Νορβηγικό ασυνομικό, με σενάριο κλασικό με πολλές ανατροπές. Σε ένα μικρό οικισμό, με ήσυχους ανθρώπους που όλα μπορούν να συμβούν. Τα μηνύματα περνάνε με λίγους διαλόγους και πολλές εικόνες. Το τέλος όμως αυτής της σειράς ήταν πολύ ρηχό και μέτριο.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Borderliner


Borderliner - Grenseland 2017 Series photo album


Borderliner - Grenseland 2017 Borderliner - Grenseland 2017 Borderliner - Grenseland 2017 Borderliner - Grenseland 2017 Borderliner - Grenseland 2017
Borderliner - Grenseland 2017 Borderliner - Grenseland 2017 Borderliner - Grenseland 2017