Bodyguard 2018

Tips:

Το Bodyguard είναι μια βρετανική τηλεοπτική σειρά πολιτικού θρίλερ που δημιουργήθηκε και γράφτηκε από τον Jed Mercurio και παρήχθη από την World Productions ως μέρος των ITV Studios για το BBC. Πρωταγωνιστούν οι Richard Madden, Keeley Hawes, Gina McKee, Sophie Rundle, Vincent Franklin, Pippa Haywood, Paul Ready, Tom Brooke και Nicholas Gleaves.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 6

Story:

Η σειρά έξι μερών επικεντρώνεται στον φανταστικό χαρακτήρα του Λοχία της Αστυνομίας David Budd (Richard Madden), ενός βετεράνου πολέμου του βρετανικού στρατού που πάσχει από PTSD, ο οποίος τώρα εργάζεται για το Τμήμα Βασιλικών και Ειδικών Προστασίας της Μητροπολιτικής Αστυνομικής Υπηρεσίας του Λονδίνου. Έχει οριστεί ως ο κύριος αξιωματικός προστασίας (PPO) της φιλόδοξης υπουργού Εσωτερικών Julia Montague (Keeley Hawes), της οποίας την πολιτική περιφρονεί. Η σειρά εφιστά την προσοχή σε αμφιλεγόμενα ζητήματα όπως η κρατική παρακολούθηση των ιδιωτικών πληροφοριών και η ρύθμισή τους, η πολιτική της παρέμβασης και της τρομοκρατίας και το PTSD.


Bodyguard 2018

Ο κλασικός φαύλος κύκλος της βίας. Δικτάτορες-θρησκευτικοί ύπατοι-φασίστες εκμεταλλεύονται τον λαό και κάποιοι βγαίνουν στο αντάρτικο. Φωνάζουν πάντα τους Αμερικάνους που μυρίζονται χρήμα και η ουρά Αγγλία πάντα θέλει να γλείψει κάνα κοκαλάκι. Στρατός-πόλεμος-καταπάτηση και πάντα τα περισσότερα θύματα είναι ο άμαχος πληθυσμός. Το αντάρτικο τότε χτυπά κατά ριπάς πρώτα Αγγλία (τα γράφω χοντρικά έτσι) και εντυπωσιακά τις ΗΠΑ. Οι νεκροί χιλιάδες αλλά οι ζωντανοί-νεκροί στρατιώτες οι πιο βασανισμένοι. Και μετά ανεβαίνει το “επίπεδο” ασφαλείας και έτσι ελέγχουμε ΤΟΥΣ πάντες και τα πάντα. Ένα πολύ ΒΟΛΙΚΟ και πραγματικό σενάριο που μέσα από τέτοια σίριαλ το δικαιολογούν κιόλας.
Το 6ο επεισόδιο και τελευταίο είναι ίσως το πιο ΑΡΤΙΟ αγγλικό που έχω δει. Είναι αρκετά καλά γυρισμένο, με τυπικές ερμηνείες, με πολύ καλή πλοκή-δράση-σασπένς και λίγα κενά στο σενάριο.
Από τα 100 και Βρετανικά σίριαλ που έχω δει, μόνο εδώ ο πρωταγωνιστής είναι ένας πολύ έξυπνος και αποτελεσματικός ντεντέκτιβ και είναι ένας ΑΠΛΟΣ σωματοφύλακας. Αυτό που δεν λείπει ούτε εδώ είναι η Αγγλική αφέλεια. This is england. Τυπικό αστυνομικό και για Βρετανικό του BBC είναι άριστο. Γι’αυτό μόνο μια σεζόν και 6 επεισόδια.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Bodyguard_(British_TV_series)
Bodyguard 2018 Bodyguard 2018 Bodyguard 2018